Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 02/05

kerato-7-logoi-na-fugeis

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 02/05

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

Οι Κριοί, δοκιμάζουν για ακόμη μια φορά το πείσμα τους. Το αποτέλεσμα γνωστό. Πάλι μόνοι θα μείνετε αν συνεχίσετε να κρατάτε το άκαμπτο φρόνημα σας.

Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

zodia-taro-45

Αποφύγετε εσείς οι Ταύροι, αυτό το χρονικό διάστημα και μέχρι τις 10/05, να πλησιάσετε κάποιο ιδιαίτερο άτομο από το παρελθόν σας. Δεν θα ευοδωνόταν η προσπάθεια σας.

Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

Σε αισθηματικό επίπεδο οι Δίδυμοι, είναι μόνοι! Αυτό όμως δεν τους πτοεί, καθώς γνωρίζουν την απόλυτη δυναμική τους στον αισθηματικό τομέα.

Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, θα χρειαστεί να πάρουν μια απόφαση μέσα στις επόμενες εβδομάδες, για την προσωπική σας ζωή. Μην κάνετε κάτι που δεν σας αρέσει.

 

Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ιχθείς

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Οι Λέοντες που δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι για επανενώσεις, ίσως και να βρουν τελικά δυσκολίες στην επικοινωνία. Μην επιμένετε αν δείτε ότι υπάρχουν εντάσεις.

Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Αξιοποιήστε εσείς οι Παρθένοι τις καλές ημέρες, που κάντε την προσπάθεια σας για να συμβιβάσετε, τυχόν αδικίες, λάθη, παρεξηγήσεις, που έχουν γίνει με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Παρθένος

tarw-wroskopio-4

Το κλίμα είναι για τους Ζυγούς πολύ καλύτερο, από κάθε άλλη φορά. Οι αισθηματικές σας επιδιώξεις, θα βρουν τον στόχο τους και εύκολα και γρήγορα.

Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Οι Σκορπιοί που έχουν βάλει ένα χρονικό όριο, στο μυαλό τους και στον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει, το πιο πιθανόν είναι να χρειαστεί να δώσουν μια ακόμη παράταση.

Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Όλοι οι Τοξότες είναι σε βαθιές σκέψεις, να μην δώσουν άλλη ευκαιρία σε άτομα που τους έχουν πληγώσει. Ωστόσο τα αστρολογικά δεν ευνοούν ακραίες δράσεις.

Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι Αιγόκεροι, είναι οι κερδισμένοι των ημερών, καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα επιφέρει αρκετές αλλαγές και σε πρακτικό και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Αιγόκερως

Ευχάριστες οι ανακοινώσεις που σας έρχονται από μια παλιά σας ιστορία, Υδροχόοι. Δεν χρειάζεται να κάντε κάτι παραπάνω από τα συνηθισμένα. Απλά, ακούστε τις προτάσεις.

Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Η ψυχαγωγία σας Ιχθείς, είναι ένα αιτούμενο που έχει χαθεί από την καθημερινότητα τους. Αφήστε τις αισθηματικές υπερβολές και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

* Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.