Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 19/01 Πέμπτη

zvdia-zwdia-zodia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 19/01

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέσης σας

Κριός: Εσείς και τα νεύρα σας πρέπει κάποια στιγμή, να πάρετε διαζύγιο. Αν συνεχίσετε έτσι θα χαλάσετε όχι μόνο την αισθηματική σας σχέση, αλλά και τις φιλικές σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Ταύρος: Όλα σας φαίνονται λίγα ή περίεργα. Αυτό συσχετίζεται με την κακή σας ψυχολογία. Από την ώρα που ο Ήλιος θα περάσει στον Υδροχόο, 20/01, αυτό θα αλλάξει άρδην.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Αυτά που έχουν πιάσει οι κεραίες σας, ίσως και να είναι σωστά. Κάντε άμεσα μια ειλικρινή με τον σύντροφο σας, εστιάζοντας, στο τι πρέπει να διορθωθεί.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Καρκίνος: Οι επιθυμίες σας ίσως αυτήν την στιγμή να μην μπορούν να γίνουν πραγματικότητα από την πλευρά του συντρόφου σας. Μπορεί απλά να μην μπορεί να το υποστηρίξει στο τώρα.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Αφήστε τις βαριές συζητήσεις, για τον επόμενο μήνα, που τα αστρολογικά θα είναι πολύ βατά για εσάς και τις επιδιώξεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Παρθένος: Μήπως έχει έρθει η ώρα να μείνετε μακριά από σχέσεις και ερωτικούς συσχετισμούς, που δείχνουν από την πλευρά τους, ότι δεν σας παίρνουν και στα πολύ σοβαρά?!
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Ζυγός: Το μυαλό σας, το έχετε στύψει προκειμένου να βρείτε τους τρόπους, αλλά και τις λύσεις που θα σας οδηγήσουν πιο εύκολα στην καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Έχετε πολλά ακόμη να εισπράξετε από τον άνθρωπο σας. Φυσικά και έχουν γίνει πολλά αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά το μόνο είναι ότι όλα θα βελτιωθούν.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Τοξότης: Οι δοκιμασίες, που έχει περάσει σα έχουν κάνει πολύ πιο ώριμους μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει και σκεφτείτε και την επόμενη δέσμευση.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Αιγόκερως: Οι συγκυρίες, που υπάρχουν γενικότερα μέσα στην ζωή σας, δεν σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που θέλετε και να ολοκληρώσετε στα αισθηματικά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Υδροχόος: Υπάρχει μεγάλη εύνοια, σε όλους τους εκπροσώπους τους ζωδίου σας, για να τα ξαναβρούν με τον άνθρωπο τους, ακόμη και αν έχει περάσει, ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Ιχθείς: Έχετε τον τελευταίο καιρό γνωρίσει πολύ κόσμο, που όμως δεν δείχνει να σας καλύπτει. Ωστόσο, αυτό δεν είναι λόγος να επιστρέψετε στο παρελθόν σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.