Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 20/01 Παρασκευή

erwtiki-sxesi-zwdia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 20/01

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέσης σας

Κριός: Σίγουρα πολλά αυτά που έχουν πιάσει τα αυτιά σας, για ένα καινούργιο πρόσωπο που υπάρχει στον κοινωνικό σας κύκλο.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Ταύρος: Η διάθεση σας η καλή θα ενισχυθεί και από άλλα πρόσωπα, που δείχνουν να έχουν την ίδια στάση ζωής με εσάς. Νέοι έρωτες στα προσεχώς.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Το ασταμάτητο πνεύμα σας, έχει δημιουργήσει μια αναστάτωση μέσα στον δεσμό σας. Τα παράπονα και η γκρίνια σας έρχονται.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Καρκίνος: Μια ερωτική ατμόσφαιρα προσπαθεί ο σύντροφος σας, να δημιουργήσει για εσάς . Μην του χαλάτε το χατίρι, ανταποκριθείτε ανάλογα.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

Λέων: Έχετε ακούσει πάρα πολλά αυτό το χρονικό διάστημα, και κάπου και εσείς οι ίδιοι έχετε χαθεί. Που είναι η αλήθεια και που είναι το ψέμα.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Πολλές οι ευχάριστες ανακοινώσεις, που έχει να σας κάνει το ταίρι σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει οικονομικά μεγέθη αλλά και μελλοντικές προτάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Ζυγός: Οι προβολείς, είναι στραμμένοι επάνω σας. Αυτό είναι και κάτι που στους μοναχικούς του ζωδίου, θα φέρει και καινούργιους έρωτες, που θα αναζωογονήσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Σκορπιός

Σκορπιός: Κρατήστε το στόμα σας κλειστό. Τρέχουν πολλές εξελίξεις στο περιβάλλον του ανθρώπου σας και προσπαθεί να τις διαμορφώσει υπέρ σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Αν κοιταχτείτε στον καθρέφτη, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δείτε τον εαυτό σας, όχι και στην καλύτερη του εικόνα. Ενεργοποιηθείτε άμεσα λοιπόν.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Αιγόκερως: Η εύνοια του σύμπαντος είναι στο 100% επάνω σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το εκμεταλλευτείτε, για ενισχύσετε την σχέση και τα οικονομικά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Υδροχόος: Οι ιδιοτροπίες σας, έχουν στεναχωρήσει τον άνθρωπο σας, που βλέπει την σχέση σας κάθε μέρα να παγώνει όλο και περισσότερο.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Σκορπιός

Ιχθείς: Είναι μια μέρα, που θα έχετε πολλές ειδήσεις, από το παρελθόν σας. Μια παλιά σας αγάπη, έχει την καλή θέληση να σας ξαναδώσει το χέρι της αγάπης.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.