Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 21/01 Σάββατο

erwtikes-provlepseis-zodia-deytera-26-5

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 21/01

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Είναι μια εποχή που πρέπει να κινητοποιηθείτε αν τελικά αυτό που θέλετε είναι να κερδίσετε την καρδιά του ατόμου, που τόσο καιρό σας ενδιαφέρει.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Ταύρος: Το συντροφικό σας ταίρι έχει κάποια μικρά παράπονα από εσάς, και την συμπεριφορά σας, που αυτό το διάστημα, είναι απόμακρη και παγωμένη.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Με τόσο καλές αστρολογικές όψεις, το μόνο που μπορείτε πραγματικά να περιμένετε είναι πολλή αγάπη και αρκετό χρήμα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Καρκίνος: Μην ξοδεύετε το μυαλό σας για να βρίσκετε συνεχώς λύσεις για τον άνθρωπο σας αλλά και την σχέση σας. Ας κάνει κάτι και η άλλη πλευρά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Σκορπιός

Λέων: Έχετε μπεί σε έναν κυκεώνα καταστάσεων που δεν το είχατε ποτέ ονειρευτεί. Αυτό είναι στο δικό σας το χέρι να το αλλάξετε άμεσα
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Το μυαλό σας είναι στο πως θα καταφέρετε με τον καλό και διπλωματικό σας τρόπο, να γυρίσετε τον πρώην σύντροφο σας, μέσα στην ζωή σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ζυγός: Ακούστε και την άλλη πλευρά. Το συντροφικό σας ταίρι, αυτό που θέλει αυτό το χρονικό διάστημα, είναι να σας εκφράσει το συναίσθημα του και τα παράπονα του.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Σκορπιός: Έχετε βρεθεί ανάμεσα σε δύο επιλογές. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα συνεχίσει θα υπάρχει για πολύ ακόμη. Ενεργοποιηθείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Διαλέξτε πως θέλετε να ζείτε. Μόνοι? Με ένα εξαιρετικό ταίρι? Η απλά να περνάτε την ώρα σας μέσα σε φλερτ και περιπέτειες?
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Αιγόκερως: Υπάρχει έντονη κινητικότητα από μια νέα προσωπικότητα, που επιθυμεί να σας κάνει ευθεία πρόταση για να γίνετε ζευγάρι. Οι εκπλήξεις συνεχίζονται.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Υδροχόος: Οι θέσεις σας, μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό είναι ξεκάθαρη. Απλά αναμείνατε να δείτε και τις προτάσεις από τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ιχθείς: Οι αντιπάθειες δεν είναι στο μενού κανενός Ιχθύ. Άρα, απλά απομακρυνθείτε από άτομα, που σας δείχνουν κάτι τέτοιο.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.