Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 22/01 Κυριακή

imerisies-15414

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 22/01

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Σκεφτείτε εναλλακτικά σενάρια για την σχέση σας, που έχει δείξει εδώ και καιρό ότι χρειάζεται κάποια ανανέωση. Είναι κάτι που θα έβρισκε το ταίρι σας σύμφωνο.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Ταύρος: Τις ευκαιρίες που ζητάτε θα τις έχετε. Το άτομο που σας απασχολεί θα σας εμφανιστεί με την λογική, του να κάνετε ένα βήμα, περισσότερο στο μεταξύ σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Τα κηρύγματα, που έχετε κάνει στον άνθρωπο σας, για την άσχημη και απόμακρη του συμπεριφορά, δεν έχουν πιάσει τόπο. Ίσως να δοκιμάσετε κάτι άλλο?
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Καρκίνος: Εσείς και οι παρέες σας, έχετε περάσει στο άλλο άκρο της διασκέδασης. Αυτό ίσως; και να βλάψει την ισορροπία της σχέσης σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Σκορπιός

Λέων: Μελετήστε πιο σοβαρά την συμπεριφορά την περίεργη, που σας βγάζει ο άνθρωπο σας, και θα βγάλετε το σωστό πόρισμα. Μην αμελήσετε το ένστικτο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Είναι πια ξεκάθαρο ότι αυτή η φιλική σχέση έχει και πολλές ερωτικές αποχρώσεις που είναι πια ένα βήμα πριν αποκαλυφθούν.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ζυγός: Έχετε κρύψει καλά το παρελθόν σας από το τωρινό σας ταίρι. Να είστε όμως προσεχτικοί, μέχρι τα τέλη του μήνα, που μπορεί να σας φανερωθεί.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Σκορπιός: Θα ακούσετε πολλά το επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτό συσχετίζεται και με την ερωτική σας ζωή, που έχει χάσει την ευθεία πορεία της.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Μπορείτε να έχετε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Το ότι είσαστε μέσα σε μια σχέση, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαστε εκεί συνέχεια απορροφημένοι.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Αιγόκερως: Το συντροφικό σας ταίρι, έχει πολλά θέματα που πρέπει να συζητήσει σε εσάς. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει μια πιο δομημένη πρόταση για κοινή ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Υδροχόος: Με τον Ήλιο πια μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, είσαστε αυτοί που μπορείτε να πετύχετε όλους τους σκοπούς σας, και πάνω από όλα να έχετε μια καλύτερη ψυχολογία.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ιχθείς

Ιχθείς: Εσείς και οι υπερβολές σας, έχετε πληγώσει τον σύντροφο σας. Διαχειριστείτε τον λόγο σας, με περισσότερη εγκράτεια και θα βγείτε κερδισμένοι.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.