Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/01 Δευτέρα

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/01

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Πολλές οι καλές ειδήσεις. που θα έχετε πάνω σε θέματα εργασίας και σπουδών. Αυτό είναι και κάτι που θα το υποστηρίξει και το συντροφικό σας ταίρι.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Ταύρος: Όλα αυτά που σας συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας και δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε, έχουν τις βαθύτερες τους ρίζες στο παρελθόν σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Μπορεί να υπάρχει παρατεταμένη μοναξιά, αλλά αυτό είναι και κάτι που σας κάνει καλό. Από την ερχόμενη εβδομάδα κάποια φλερτ θα σας πλησιάσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Καρκίνος: Υπάρχει ένα πρόσωπο. που κινείτε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, στους κοινωνικούς σας χώρους, και σας έχει ερωτευτεί. Αναμένονται εξελίξεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Λέων: Δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα στον εαυτό σας. και όλα αυτά που πρέπει να γίνουν. Σίγουρα μια εποχή που θα δείτε τα καλύτερα… να σας πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Παρθένος: Οι διορθωτικές κινήσεις που κάνει το ταίρι σας θα σας συγκινήσουν. Δώστε και εσείς από την πλευρά σας, μια ακόμη ευκαιρία.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Ζυγός: Υπάρχει τον τελευταίο καιρό έντονη η σκέψη για να προχωρήσετε με τον σύντροφο σας, σε μια πιο επίσημη δέσμευση. Κοιτάξτε πρώτα τα οικονομικά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Σκορπιός: Σχεδιάστε όλα αυτά που έχετε να κάνετε με τον άνθρωπο σας, καθώς μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου, θα υπάρξουν εμφανίσεις από το παρελθόν.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Οι σκέψεις σας είναι χαοτικές. Από την μια πλευρά επιθυμείτε να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε αλλά και από την άλλη, είσαστε σε κατάσταση ‘ βολέματος’.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Αιγόκερως: Υπάρχει ένα κλίμα έντασης και νευρικότητας, μέσα στον δεσμό σας, που συσχετίζεται με τα οικονομικά σας. Εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Υδροχόος: Είσαστε σε μια κατάσταση αναμονής και εξελίξεων. Μέχρι να φύγει αυτός ο μήνας, εσείς θα έχετε πάρει τις αποφάσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Ιχθείς: Η αγάπη είναι κάτι που σας κλείνει το μάτι. Είσαστε οι τυχεροί της περιόδου που οι επανασυνδέσεις και οι νέοι έρωτες… θα είναι στα φόρτε τους.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.