Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 24/01 Τρίτη

xwrismos-mathima

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 24/01

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Μπορείτε να είστε και πιο εγκρατημένοι, σε όλα αυτά που λέτε και κάνετε. Δεν χρειάζεται ο παρορμητισμός σας, να σας εκθέτει συνεχώς.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Ταύρος: Δεχτείτε να κάνετε και ένα μικρό διάλειμμα μέσα στον δεσμό σας. Θα βοηθούσε και τις δύο πλευρές να βρουν τι ακριβώς αποζητούν.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Παρθένος

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Είναι μια μέρα, που θα σας πιέσουν για απαντήσεις και υποσχέσεις. Μην εκπλαγείτε. Πάρτε τον χρόνο σας και απαντήστε με την πάσα ειλικρίνεια σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Καρκίνος: Έχετε μπει σε έναν μονόδρομο, για να φύγετε από καταστάσεις- ανθρώπους και αισθήματα που πια δεν σας ενδιαφέρουν.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Αφήστε τους άλλους να πουν αυτό που υπάρχει στο μυαλό τους. Δεν χρειάζεται να εκθέσετε τον εαυτό σας, και ειδικά σε καινούργιες γνωριμίες.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Παρθένος: Θα πρέπει και εσείς κάποια στιγμή, να μείνετε μακριά από άτομα που δεν σας ενδιαφέρουν, και απλά παραμένετε λόγω συνήθειας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ζυγός: Κόσμος και λαός, είναι γύρω σας. Η Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες του Ιχθύ, σας αποδίδει τα καλύτερα και σίγουρα μια πολύ ανεβασμένη διάθεση.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Σκορπιός: Έχετε την ανάγκη να κλείσετε τα παλιά κεφάλαια στην ζωή σας. Ο καινούργιος μήνας, θα σας δώσει την πρακτική δυναμική για το τολμήσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Τοξότης: Θα πρέπει να είσαστε πιο ρεαλιστές με τον εαυτό σας. Εκτός από τα λόγια που σας τάζουν, περιμένετε να δείτε και τις πράξεις τους.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Αφήστε τους άλλους, να σας γνωρίσουν καλύτερα. Είναι μια καταπληκτική περίοδος που θα έχετε και νέες ευκαιρίες γνωριμιών.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Υδροχόος: Υπάρχει μια εμμονή στο κεφάλι σας, και αυτό συσχετίζεται με μια παλιά σας αγάπη. Είτε λύστε το, είτε προχωρήστε μπροστά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς: Χάνετε τον χρόνο σας, μόνο με την ελπίδα ότι κάποιος μεγάλος έρωτας από το παρελθόν θα ξαναγυρίσει. Μην ξοδεύετε την ζωή σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zwdia

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.