Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 25/01 Τετάρτη

rantevoy-neoi-antres

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 25/01

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Δεν μπορείτε να δεχτείτε κάτι λιγότερο από αυτό που αξίζετε. Άρα αυτό είναι και κάτι που θα το κρατήσετε, σε οποιαδήποτε νέα πρόταση σας γίνει από εδώ και πέρα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ταύρος: Πολλά τα νέα πρόσωπα, που σας προσεγγίζουν και σας γοητεύουν με τις προτάσεις τους. Αυτό είναι και μια ερωτική παγίδα για τους ήδη δεσμευμένους.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Τα μάτια σας έχουν θυμό και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνεται και ο σύντροφος σας. Πάντως από την νέα σελήνη και μετά, το κλίμα θα γίνει και πάλι ερωτικό.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Καρκίνος: Διαθέστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας, για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και φέρνουν τους αγαπημένους σας, πιο κοντά.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Είναι μια μέρα πολλών απαιτήσεων. Εργασία, οικογένεια και ερωτική ζωή πρέπει να ικανοποιηθούν. Ξεκινήστε άμεσα και με μεγάλο χαμόγελο.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Παρθένος: Αν όλα είναι υπό τον έλεγχο σας. Αυτό κατά κύριο λόγο έχει να κάνει με την σχέση σας, και όλα αυτά που έχετε από κοινού ξεπεράσει το τελευταίο διάστημα.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ζυγός: Μια καλή εποχή και μέχρι την νέα σελήνη, που θα σας δώσει το πλεονέκτημα για να ξεκουράσετε το μυαλό και την ψυχή σας, από τα παλιά γεγονότα.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Σκορπιός: Κάποια αρνητικά σενάρια, που υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή δεν θα γίνουν πραγματικότητα…ευτυχώς. Κινήσεις από την πλευρά του ανθρώπου σας, θα σας καθησυχάσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Αιγόκερως

Τοξότης: Μην τολμήσετε τίποτα αυτές τις ημέρες. Όλα είναι σε μια αστάθεια. Από τον νέο μήνα κάντε τις κινήσεις σας, και ειδικά σε θέματα επανασυνδέσεων.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Η λογική σας πάει για ακόμη μια φορά κόντρα, στο συναίσθημα. Άρα, το μόνο που χρειάζεστε είναι να μείνετε μόνοι σας… και να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Υδροχόος: Καλομελετήστε και έρχεται. Το άτομο που μέχρι τώρα σας έβαζε αρκετές δυσκολίες στην επανασύνδεση σας, είναι στο δρόμο και πλησιάζει.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Ιχθείς: Μπορείτε να κάνετε και ένα μικρό διάλειμμα, από την πίεση που ασκείτε στον άνθρωπο σας για να σας δώσει τις απαντήσεις. Ο χρόνος θα δείξει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.