Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/05

oneira-krifi-simasia-oneirwn

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/05

Κριοί, ότι και να αποφασίσετε αυτό το διάστημα να πράξετε, τουλάχιστον σκεφτείτε το δύο και τρεις φορές. Οι αστρολογικές όψεις είναι δυσαρμονικές.

Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

Οι Ταύροι, είναι σε βαριές σκέψεις για το ερωτικό τους μέλλον. Σε αυτό σίγουρα εσωκλείεται και το αβέβαιο παρελθόν, που ακόμη παραμένει ενεργό.

zodia-taro-45

Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Ζητήστε και θα λάβετε Δίδυμοι. Όλα συγκλίνουν στο να λυθούν οι παρεξηγήσεις και να παραμεριστούν οι ψυχικές αποστάσεις, από το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

taro-oroskopio-54

Υπάρχει μια νευρικότητα στην ατμόσφαιρα και αυτό Καρκίνοι, ίσως σας οδηγήσει σε συγκρούσεις με τα λάθος άτομα. Από εβδομάδας όλα θα καλυτερέψουν.

Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ιχθείς

Οι Βασιλιάδες είναι πιεσμένοι πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Άλλα λεει το μυαλό και άλλα η καρδιά. Πάρτε τον χρόνο σας και μην κάνετε λάθος κινήσεις.

Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Τοξότης

Για τους Παρθένους, που βιώνουν κάτι καινούργιο και ποιοτικό στην ερωτική τους ζωή, τώρα που ο Ερμής κάνει εξαίρετες όψεις με την Αφροδίτη, ας μην ξανασκεφτούν το παρελθόν.

Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Οι Ζυγοί, ας προετοιμάσουν το μυαλό και την ψυχή τους. Μέχρι να λήξει ο Μάιος, πολύς ο κόσμος που θα σας πλησιάσει από τα παλιά, αλλά με καινούργιες προτάσεις.

Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Συμμετέχετε παντού Σκορπιοί. Αυτό θα σας οδηγήσει σε ένα ωραιότατο συναισθηματικό μπέρδεμα, που ίσως και να πληγώσει κόσμο τριγύρω.

Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

Οι Τοξότες, κυριαρχούνται από μια μελαγχολία που ξεκινάει από την μοναξιά τους, και τις ευκαιρίες που χάθηκαν στο παρελθόν. Αυτό προσεχώς θα αλλάξει.

Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

zwdia

Γεγονότα σας έρχονται Αιγόκεροι , και εσείς πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Απασχολείτε το μυαλό πολύ κόσμου και παλιού και καινούργιου. Οργανωθείτε.

Θετική εξέλιξη με: Κριός και Αιγόκερως

Ως συνήθως Υδροχόοι, έχετε κάνει το θαύμα σας και αυτό που απομένει, είναι να περιμένετε τις εξελίξεις από αυτούς που σας συμπαθούν…και όχι μόνο!

Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

Οι μέρες Ιχθείς, σας δίνουν μια άνεση λόγου και πρακτική αυτοπεποίθηση για να κάνετε επιτέλους τις καταλυτικές σας κινήσεις, προς το πρόσωπο που σκέφτεστε.

Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

tarw-erwtoskopio