Επανασυνδέσεις συντρόφων και δεσμεύσεις Άνοιξη 16

rantevoy-neoi-antres

Επανασυνδέσεις συντρόφων και δεσμεύσεις Άνοιξη 16

Η νέα εποχή που επισήμως ξεκινάει την 01 Μαρτίου-εποχή των Ιχθύων. Το αστρολογικό σκηνικό, υποστηρίζει τις επανασυνδέσεις που όμως έχουν καλό υπόβαθρο και αληθινά συναισθήματα. Η θέση της Αφροδίτης στον αέρινο Υδροχόο, θα σπρώξει όλους τους απομακρυσμένους – χωρισμένους συντρόφους να εμπλακούν σε διάλογους και συναντήσεις που θα δείξουν την λύση.

Προβλέψεις 2ου τριμήνου 2016:

Κριός: Θα αποδειχτεί ότι οι μέρες της Άνοιξης είναι αυτές που θα σας δώσουν τις απαντήσεις που θέλετε για την προσωπική σας ζωή. Οι Κριοί, που ταύτισαν το τελευταίο χρονικό διάστημα την καθημερινότητα τους με καυγάδες και υπερβολές, τώρα θα έχουν τις ευκαιρίες μέσα από επιχειρηματολογία να φέρουν τις άκρες σε μια ισορροπία. Ο Άρης, στις επόμενες μοίρες, και μέσα στον Τοξότη πια, θα δώσει σε όσους πραγματικά το επιθυμούν, τον σύντροφο που τους αξίζει μαζί με ένα ποιοτικό μέλλον.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 25/03, 06/04, 10/04
Love Life: 9/10
Εύνοια με: ζωδια της Γης
Καρμική ημερομηνία: 17 Μαρτίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Ξαφνικές αλλαγές θα ζήσετε όλοι οι Ταύροι από το πρώτο κιόλας δεκαήμερο του Μαρτίου. Πιθανές ερωτοφιλίες θα ωριμάσουν, θα απομακρυνθούν από φόβους και κοινωνικές ενοχές, και θα προχωρήσουν σε κάτι πιο ρομαντικό. Αυτοί που διέλυσαν τον δεσμό τους, ένεκα τρίτων παρεμβολών θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις που θα έρθουν από την άλλη μεριά, που δείχνει ότι ακόμη υπάρχουν ενεργά συναισθήματα, ίσως καλυμμένα από τον άχρηστο εγωισμό.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 29/04, 04/05, 11/05
Love Life: 07/10
Εύνοια με: ζωδια του Νερού
Καρμική ημερομηνία: 15 Μαρτίου

Δίδύμοι: Θα δυναμιτίσετε τον συμβατικό τρόπο σκέψης και δράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται στην ερωτική σας ζωή. Δεν έχετε καμία πια ανοχή και υπομονή πάνω σε ζητήματα που σας έχουν βαρύνει και δεν σας εκπροσωπούν. Οι πλειοψηφία των Διδύμων θα θελήσει να μείνει μόνη της αν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο. Αυτοί που θα δεχτούν πίεση για επανασύνδεση από πρώην σύντροφο, θα χρειαστεί, να είναι επιφυλακτικοί σε υπερβολές και προτάσεις, που ίσως και να μην μπορούν τελικά να πραγματοποιηθούν.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 26/05, 04/06, 15/06
Love Life: 09/10
Εύνοια με: ζωδια της Γης
Καρμική ημερομηνία: 10 Μαρτίου

Καρκίνος: Ενισχύεστε υπερβολικά από την ώρα που ο Ήλιος θα περάσει στο ζωδιο του Κριού …και ύστερα. Πολλές οι ενδιαφέρουσες φυσικά γνωριμίες που θα σας κάνουνε επιτέλους να χαμογελάσετε, αλλά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι κινήσεις που θα δεχτείτε από παλιά σας αγάπη ή γνωριμία που είχε στο τότε ένα άσχημο τέλος. Θα βρεθείτε μπροστά σε συναισθηματική φόρτιση και αυτό ίσως να σας κάνει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις γρήγορα.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 24/06, 02/07, 20/07
Love Life: 10/10
Εύνοια με: ζωδια του Αέρα
Καρμική ημερομηνία: 11 Μαρτίου

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων: Η δημιουργική σας πλευρά και στην αγάπη θα φανερωθεί μέσα από τις καταλυτικές δράσεις που θα γίνουν από την μεριά, κάποια πρώην σας γνωριμίες –έρωτα. Ο Ήλιος από το ζωδιο του Κριού και σε θετικές όψεις προς όλα τα ζωδια της Φωτιάς, θα δώσει ευκαιρίες για επαναπροσδιορισμό των συναισθημάτων και των πρακτικών αναγκών του καθενός. Μέσα σε αυτό το διάστημα, πολλές και οι καινούργιες επαφές και συναναστροφές με άτομα, που πιθανόν να σας προβάλλουν και κάτι διαφορετικό.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 25/07, 03/08, 09/08
Love Life: 07/10
Εύνοια με: ζωδια της Γης
Καρμική ημερομηνία: 20 Μαρτίου

Παρθένος: Ο νέος μήνας θα σας βρει με μια διάθεση να ξεκαθαρίστε τον εσωτερικό σας κόσμο, βάζοντας σε αυστηρή προτεραιότητα αυτά που θέλετε να καταφέρετε στην προσωπική σας ζωή. Ανέλπιστες εμφανίσεις θα έχετε από πρώην αγαπημένο πρόσωπο… που άμεσα θα σας ζητήσει να ξαναγίνετε ζευγάρι. Οι μέρες γύρω στην νέα σελήνη του Μαρτίου είναι και οι ιδανικές για να ανακοινώσετε τις αλήθειες σας.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 30/08, 04/09, 14/09
Love Life: 08/10
Εύνοια με: ζωδια της Φωτιάς
Καρμική ημερομηνία: 03 Μαρτίου

tarw-taro-xartomanteia

 

Ζυγός: Η λογική και το συναίσθημα θα συγκρουστούν και αυτό θα κρατήσει μέχρι και τις 15/03. Μπορεί να είστε ήδη σε μια νέα σχέση, αλλά η κινητική και παιχνιδιάρα Αφροδίτη, θα δώσει την δική της μάχη προκειμένου να σμίξει τα ζευγάρια των Ζυγών που έχουν χωρίσει, αλλά που το αληθινό συναίσθημα, έχει παραμείνει ζωντανό. Θα βρεθείτε σε έναν λαβύρινθο με παλιά άτομα, φρέσκα πρόσωπα και ποικίλα αισθήματα, που θα πρέπει να ιεραρχήσετε και να ανακοινώσετε… στους δικούς σας χρόνους όμως.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 27/09, 06/10, 15/10
Love Life: 09/10
Εύνοια με: ζωδια της Γης
Καρμική ημερομηνία: 05 Μαρτίου

Σκορπιός: Έχετε τον πρωταγωνιστικό λόγο για την προσωπική σας ζωή, που αυτήν την περίοδο χαρακτηρίζεται άριστη. Οι περισσότεροι έχετε ισορροπήσει με κάτι νέο. Αυτό πιθανόν να ανατραπεί από την νέα σελήνη και μετά, του Μαρτίου, που ξεχασμένες αγάπης θα κάνουν την δυναμική εμφάνιση τους, και θα σας αλλάξουν την πορεία. Ιστορίες που σχεδόν είχατε ξεχάσει, πριν από μήνες και χρόνια, θα αποκαλυφτούν, με δράση πρώην συντρόφου, και θα σας ζητήσουν ευκαιρίες και αναθέρμανση συναισθημάτων..
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 28/10, 14/11, 21/11
Love Life: 08/10
Εύνοια με: ζωδια του Νερού
Καρμική ημερομηνία: 06 Μαρτίου

Τοξότης: Τα πάντα ..τον πρώτο μήνα της Άνοιξης θα περιστραφούν γύρω από το ζωδιο σας, που έρχεται με την λογική να ανατρέψει τα πάντα. Οι όψεις της θαρραλέας Αφροδίτης με τον αυστηρό Κρόνο, θα σας βάλουν σε έναν μονόδρομο αποφάσεων για τους ανθρώπους, που υπήρχαν ή και υπάρχουν στον τομέα των αισθηματικών σας. Σχέσεις που τραβάνε χρόνια χωρίς ουσία, άτομα που δεν έχουν ξεκαθαρίσει την θέση τους ακόμα και γενικότερες μετριότητες θα περάσουν στο παρελθόν. Οτιδήποτε πια εισέρχεται σαν πρόταση ή καινούργια γνωριμία, θα περνάει πρώτα από τα αυστηρά σας φίλτρα.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 30/11, 04/12, 17/12
Love Life: 10/10
Εύνοια με: ζωδια της Φωτιάς
Καρμική ημερομηνία: 01 Μαρτίου

Αιγόκερως: Κατά την διάρκεια των πρώτων 2-3 εβδομάδων του νέου μήνα Μαρτίου, θα έχετε την ευκαιρία και την τύχη να ξεκαθαρίσετε το θολό τοπίο της αισθηματικής σας ζωής. Θα δεχτείτε ένα κύμα από παλιές εκκρεμείς υποθέσεις που θ; ζητήσουν και αυτές από εσάς πια, ένα ΝΑΙ ή ένα ΌΧΙ. Μην πιεστείτε, άλλωστε δεν το επιτρέπει και η φύση του γήινου ζωδίου σας. Αυτό τυχόν να μπερδευτεί με κάποιες καινούργιες γνωριμίες, που ίσως και να αξίζει την προσοχή σας.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 26/12, 30/12, 07/01
Love Life: 09/10
Εύνοια με: ζωδια του Αέρα
Καρμική ημερομηνία: 11 Μαρτίου

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος: Ζείτε με μεγάλη ένταση και αυτό θα συνεχιστεί και την περίοδο της Άνοιξης, που το σύμπαν θα σας βάλει μπροστά σε ερωτικά διλήμματα και σταυροδρόμια. Σχέσεις που στο παρελθόν που είχαν ακουμπήσει το ατίθασο μυαλό σας και την ιδιαίτερη ερωτική σας προσοχή…θα εμφανιστούν και θα ζητήσουν ευκαιρίες…κάτι που όμως πιθανόν και να σας γοητεύσει. Αν όμως στην ζωής σας, έχει προκύψει κάτι νέο και διαφορετικό, τότε ζυγίστε σωστά και αποφασίστε, χωρίς πίεση.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 24/01, 08/02, 12/02
Love Life: 07/10
Εύνοια με: ζωδια της Γης
Καρμική ημερομηνία: 19 Μαρτίου

Ιχθείς: Τα παράπονα παλιών σας ιστοριών αγάπης θα δεχτείτε από το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας και μετά. Οι περισσότεροι Ιχθείς αυτήν την περίοδο ψάχνουν να βρουν το τι είναι καλύτερο να συμπλεύσει στην προσωπική τους ζωή. Ο Ήλιος πάνω στον οίκο σας, δίνει τις ευκαιρίες για να δείτε ίσως πιο σοβαρά, αυτήν την φορά τις προτάσεις που θα σας γίνουν. Πάρτε τον χρόνο που θέλετε, ζητήστε ασφάλεια και ανακοινώστε τις πρακτικές σας αποφάσεις.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 22/02, 07/03, 10/03
Love Life: 09/10
Εύνοια με: ζωδια του Νερού
Καρμική ημερομηνία: 08 Μαρτίου

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αποφύγετε πάνω σε προσπάθειες επανασυνδέσεις, να ανακυκλώνετε τα λάθη του παρελθόντος. Δείξτε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει…. όχι πάλι το δάκτυλο σας … αλλά το Φεγγάρι!