Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 29/07 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-triti-29-4

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 29/07

Όλα τα ζώδια της γης έχουν αυτές τις ημέρες την τιμητική τους αλλά πολύ περισσότερο εσείς οι Κριοί. Αυτό σημαίνει και νέες ερωτικές καταστάσεις, για τους ελεύθερους.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ιχθείς

Κάντε εσείς οι Ταύροι έναν κόπο παραπάνω για να συμφιλιωθείτε με τον άνθρωπο που ακόμη έχετε μέσα στην καρδιά σας. Ίσως και να το αποζητά.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέοντας

 

Ακολουθείτε ίσως μια λάθος επικοινωνιακή τακτική εσείς οι Δίδυμοι. Αυτό κάντε κάτι άμεσα να το αλλάξετε. Δεν σας βγάζει στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Σκορπιός

zodia-taro-45

Αφαιρέστε από την ζωή σας Καρκίνοι, άτομα που δεν σας προσφέρουν τίποτα και πουθενά. Σε βάθος χρόνου θα δικαιωθείτε περίτρανα.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς οι Λέοντες έχετε κάνει ότι περνούσε από το χέρι σας, για να ανοίξετε τους δρόμους σε άτομα που επιθυμείτε. Κάντε ένα βήμα πίσω και περιμένετε.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Παρθένος

Μπορεί να πονάει ακόμη η καρδούλα σας Παρθένοι, αλλά κάντε και εσείς την προσπάθεια σας για να ξεφύγει το μυαλό σας, από αυτήν την άσχημη κατάσταση.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Σκέψεις και επιθυμίες Ζυγοί, πρέπει να οριοθετηθούν μέσα στο κεφάλι σας. Οι μέρες με τόση αστρολογική κινητικότητα σας υποστηρίζουν σε μεγάλες αλλαγές.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Μπορείτε να πείτε ότι είσαστε καλά εσείς οι Σκορπιοί, με την μοναξιά σας. Αυτό από τις αρχές του νέου μήνα θα ανατραπεί ερωτικά και ευχάριστα!
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Κοιτάτε μόνο τι σας έκανα οι άλλοι Τοξότες. Ρίξτε μια πιο αναλυτική ματιά σε όλα αυτά που έχετε κάνει και εσείς σε αυτούς. Ίσως και άθελα σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

Το αποτέλεσμα των φιλότιμων προσπαθειών σας, είναι έτοιμο να σας φανερωθεί Αιγόκεροι. Αυτό σημαίνει ότι το άτομο της καρδιάς σας, θα έρθει.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Ο Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

Ερμηνείες  του Διελαύνοντος Ερμή

Ο Ερμής κυβερνήτης

Ερμης στην Παρθενο 30/07-07/10

Μπορεί να έχουν συμβεί διάφορες αντιξοότητες στην ερωτική σας πραγματικότητα Υδροχόοι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε να τις ξεπεράσετε.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Αιγόκερως

Το ηθικό σας είναι τονωμένο Ιχθείς. Μέσα σε όλα αυτά τα καλά που σας έρθουν προσεχώς, ετοιμαστείτε και για μια νέα αγάπη, που θα σας συναρπάσει.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.