Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 31/07 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 31/07

Διαλέξτε και πάρτε Κριοί. Όλοι και όλα δείχνουν μια προθυμία να σας πλησιάσουν, και να σας κάνουν επιτέλους την σοβαρή τους πρόταση.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ιχθείς

Ξεκινήστε από τώρα να κάνετε τα προγράμματα σας, για τον Αύγουστο Ταύροι. Είτε είστε μόνοι, είτε μέσα σε σχέση, το υπόλοιπο του Καλοκαιριού αναμένεται γεμάτο εκπλήξεις.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Καρκίνος

 

Η δυναμική σας είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο Δίδυμοι. Όλα πια μπορείτε να τα καταφέρετε. Ακόμη και εκείνη την δύσκολη επανένωση, που σας ταλαιπωρεί.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-taro-45

Μπορείτε να πείτε Καρκίνοι ότι τα πράματα είναι προς όφελος σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ελπίζετε, σε μια άμεση επανασύνδεση.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Το βλέμμα σας είναι σκοτεινό Λέοντες. Αυτό συσχετίζεται με τις τελευταίες απογοητεύσεις, που είχατε στον ερωτικό τομέα. Υπομονή όλα θα αλλάξουν.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για τους ζωηρούς Παρθένους, από σήμερα όλα είναι πιθανά. Οι αστρολογικές συμμαχίες είναι υπέρ και σας κάνουν τις επιθυμίες… πραγματικότητα.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Αυτά που αρχικά είχατε συμφωνήσει Ζυγοί, με τον άνθρωπο σας σίγουρα, δεν εφαρμόζονται. Μην αφήσετε τον χρόνο να φεύγει έτσι, θα μπλοκαριστείτε.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Παρθένος

Πιστέψτε στο εαυτό σας περισσότερο Σκορπιοί. Αυτό θα το χρειαστείτε γιατί σας έρχεται μια σειρά από λεκτικές αντιπαραθέσεις, από τον σύντροφο σας.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Σκορπιοί

Αδιαφορήστε Τοξότες, για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Οι μέρες από τις 02-08 και ύστερα σας δίνουν άπειρες ευκαιρίες, για να κάνετε ευχάριστες διακοπές
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ιχθείς

Οι Αιγόκεροι που έχουν σταματήσει πια να πολιορκούν το άτομο που τους ενδιέφερε, τώρα μόνο θα δουν πρακτικές αλλαγές από αυτό.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς Υδροχόοι καλείστε να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα, και να μην μένετε πεισματικά, κολλημένοι στο παρελθόν.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Το μυαλό σας πηγαίνει στα περασμένα Ιχθείς. Αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου στο να ζήσετε όλα αυτά, που σας προσφέρονται από νέο κόσμο.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.