Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 1/08 Δευτέρα

oneira-apistia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 01/08

Πολλά τα γεγονότα που καλείστε εσείς οι Κριοί να διαχειριστείτε το επόμενο διάστημα. Αυτό μπορεί και να σημαίνει την αναζωπύρωση του πάθους μιας παλιάς γνωριμίας.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

Για τους Ταύρους που είναι σε διάθεση για ερωτικά παιχνίδια, ίσως και να καταφέρουν επιτέλους να απομακρύνουν το μυαλό τους από το παρελθόν.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Αιγόκερως

 

Είστε οι τυχεροί της περιόδου Δίδυμοι. Ο κυβερνήτης σας κάνει συμμαχίες που θα σας οδηγήσουν πια σε μια συναισθηματική ισορροπία.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

zodia-taro-45

Οι μέρες είναι ωφέλιμες και ευνοϊκές Καρκίνοι, για να ολοκληρώσετε υποθέσεις και καταστάσεις, που έχουν αρχίσει πλέον και σας ενοχλούν.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς οι Βασιλιάδες έχετε πολλές προτάσεις, από γνωστούς – φίλους, για τις διακοπές σας. Αφήστε τις μετριοπάθειες και ψυχαγωγείστε τον εαυτό σας.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Είναι Παρθένοι, αυτή η εποχή ένα μεταβατικό στάδιο, όπου πραγματικά μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και τις προθέσεις σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα για όλους τους Ζυγούς. Παρελθόν και παρόν σας προσφέρουν προτάσεις που πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Σκορπιός

 

Η διάθεση σας Σκορπιοί, είναι κάτι σαν το ασανσέρ. Τα άτομα που υπάρχουν στα οικεία σας περιβάλλοντα, θα πρέπει να περιοριστούν στην επιρροή τους επάνω σας.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Έχετε αυτή την εποχή ένα προβάδισμα εσείς οι Τοξότες σε όλα αυτά που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε. Μην αφήστε τις διακοπές σας εκτός.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Οι εξελίξεις Αιγόκεροι τρέχουν και εσείς πρέπει να φανείτε έξυπνοι και να δώσετε λύσεις σε υποθέσεις που σας ενοχλούν σε κάθε επίπεδο.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπορείτε να κάνετε το πρώτο βήμα Υδροχόοι. Όλα δείχνουν πως έχετε ακόμη μια ευκαιρία για να φέρετε κοντά το άτομο που υπάρχει στην καρδιά σας.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιός

Κρατήστε Ιχθείς, μικρότερο καλάθι στις προσδοκίες σας. Πολλά αυτά που σας έχουν τάξει, και ακόμη λιγότερα αυτά που θα φτάσουν στα χέρια σας.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγοί και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.