Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 28/04 Πέμπτη

psemata-zwdia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/04

Είσαστε υπερκινητικοί και νευρικοί, Κριοί, με οποιονδήποτε σας πλησιάζει. Αυτό σίγουρα θα αποτρέψει και την επαναπροσέγγιση παλιότερης γνωριμίας.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Τοξότης

 

 

Οι Ταύροι είναι προ της ανάδρομης κίνησης του Ερμή. Πρέπει να είστε μετρημένοι στα λόγια σας και ακόμη πιο μαζεμένοι στις δράσεις σας. Τα λάθη καραδοκούν.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

Οι ασταμάτητοι Δίδυμοι είναι αυτοί που έχουν και την δύναμη για να αλλάξουν τα πράματα μέσα σε σταματημένες σχέσεις και προβληματικούς δεσμούς, που μόνο πικραίνουν.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Παρθένος

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αναμένετε εσείς οι Καρκίνοι, τις γιορτινές ημέρες προκειμένου να βρείτε τις αφορμές και τις δικαιολογίες για να πλησιάσετε το άτομο που ζητάει η καρδιά σας.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

Όλα τα Λιοντάρια είναι σε μια αναποφασιστικότητα. Θα πρέπει πρώτα να αποφασίσετε τι επιθυμείτε να κάνετε με το άτομο του ενδιαφέροντος σας, και μετά να πράξετε.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Οι αργοκίνητοι Παρθένοι, θα έχουν για τις επόμενες 4 εβδομάδες τον κυβερνήτη του ανάδρομο. Αυτό σημαίνει και επιστροφές από το παρελθόν που θα συζητηθούν.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Όλοι οι Ζυγοί που έχουν οργανώσει κάτι διαφορετικό για τις γιορτές, θα έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις και εμπόδια. Είναι ευτυχώς μόνο προσωρινά.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Είσαστε ιδιαίτερα φιλόδοξοι οι Σκορπιοί, για τις αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε στην προσωπική σας αλλαγή. Ίσως μια ακόμη προσπάθεια με το παρελθόν, να σας δικαιώσει.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Οι δυσκολίες παραμερίζονται Τοξότες, και ανοίγουν νέοι δρόμοι, για να προοδεύσετε την καθημερινότητα σας, με το άτομο της προσωπικής σας επιλογής.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα επηρεάσει τους Αιγόκερους που ήδη έχουν κάνει τις καταλυτικές τους προσπάθειες, για να τα ξαναβρούν με τον άνθρωπο τους.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Οι Υδροχόοι, που δίνουν αυτές τις ημέρες την προσωπική τους μάχη, για να ξανακερδίσουν την καρδιά τους ατόμου που τους απασχολεί, θα έχουν την αναμενόμενη επιτυχία.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Τοξότης

Οι γόνιμες ημέρες είναι μπροστά σας Ιχθείς. Θα έχετε τις ευκαιρίες για να ανακαλύψετε αν τελικά το άτομο που σας ενδιαφέρει, αξίζει να βρίσκεται στην καθημερινότητα σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.