Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 23/08 Τρίτη

sxeseis-kerdise-pisw

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/08

Διαθέστε χρόνο Κριοί για τον καλό σας εαυτό. Μόνο έτσι θα αντιληφθείτε την πραγματική σας αξία. Αυτό θα ανεβάσει και τα ποσοστά της αυτοπεποίθησης σας.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Οι Ταύροι που κοιτούν με δισταγμό τις νέες προτάσεις που τους έρχονται, θα πρέπει πια να ξεπεράσουν τα άσχημα γεγονότα του παρελθόντος.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ιχθείς

 

Το να κάθεστε και να μοιρολογάτε Δίδυμοι τα χαμένα, δεν σας βγάζει πουθενά. Ενεργοποιηθείτε και ψάξτε για νέες παρέες.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

zodia-taro-45

Οι Καρκίνοι που έχουν βγει αυτή την εποχή από σχέση, θα πρέπει να μην παρεκτρέπονται σε δράσεις – λόγια, που αργότερα θα μετανιώσουν.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ζυγός

Για τους Λέοντες που έχουν μείνει μόνοι τους, ας κάνουν ένα restart στο μυαλό τους, καθώς από τις αρχές του Φθινοπώρου όλα αλλάζουν.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι μέρες όλες Παρθένοι από εδώ και πέρα, είναι προς το όφελος σας. Κυνηγήστε τα θέματα που σας απασχολούν και αδιαφορήστε για το παρελθόν.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Στις επιδιώξεις σας Ζυγοί, σίγουρα χρειάζεται και ένας νέος έρωτας. Οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου είναι ιδανικές για νέες γνωριμίες.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Παρθένος

Στη δύσκολη συναισθηματική θέση που είσαστε τώρα Σκορπιοί, δεν θα έρθει κανείς από αυτούς που σας στεναχώρησε. Προσέχετε παραπάνω τον εαυτό σας.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Διαλέξτε Τοξότες τι και ποιον θέλετε. Οι χαλαρές και ξέγνοιαστες ημέρες του Καλοκαιριού έχουν τελειώσει, και οι ρυθμοί του Φθινοπώρου απαιτούν σύνεση και ωριμότητα.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Οι προθέσεις σας Αιγόκεροι, μπορεί να είναι αγαθές και θετικές… αλλά μην περιμένετε να τις καταλάβει ο άλλος αν εσείς δεν τις εκφράζεται, και απλά τις υπονοείτε.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

Δοκιμάστε και έρθετε πιο κοντά Υδροχόοι, σε φίλους και γνωστούς. Ίσως αυτό να σας βοηθήσει στο να ξεφύγετε από τον φαύλο – κύκλο των άσχημων μνημών μιας παλιάς αγάπης.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Οι σχέσεις σας Ιχθείς θα σταθεροποιηθούν. Νέος κόσμος θα σας πλησιάσει, πολλές οι δελεαστικές προτάσεις που θα σας προκαλέσουν, και εσείς στη μέση να παίρνετε αποφάσεις.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.