Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 29/08 Δευτέρα

giati-den-tilefwnei

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 29/08

Η διπλωματική συμπεριφορά που έχετε Κριοί, δεν σας ταιριάζει. Πείτε αυτό που έχετε μέσα στο μυαλό σας, χωρίς υπερβολές και χωρίς να θίξετε κάποιον.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Αιγόκερως

Μεγάλη σημασία δίνετε Ταύροι, σε αυτά που σας λένε αλλά στη συνέχεια δεν τα υποστηρίζουν. Μην εμπλακείτε σε τίποτα το επόμενο διάστημα.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

 

Οι σκέψεις σας Δίδυμοι πετάνε στο παρελθόν. Με αυτό μόνο, δεν θα γίνετε ευτυχισμένοι. Ο ανάδρομος Ερμής σας ανοίγει και ευκαιρίες από το νέο μήνα.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

zodia-taro-45

Μπορείτε να αποφύγετε Καρκίνοι τις εντάσεις που τρέχουν αυτή τη δύσκολη εποχή. Ότι χρειάζεται να συζητηθεί και να λυθεί, μπορεί να περιμένει την εποχή του Ζυγού.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Πολλά αυτά που σας ζόρισαν τις τελευταίες ημέρες, Λέοντες. Δεν πειράζει, εσείς άλλωστε είσαστε πλασμένοι γα τα δύσκολα. Υπομονή, ο Σεπτέμβριος θα είναι καλύτερος.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

Αν κάνετε Παρθένοι λίγη υπομονή, θα δείτε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει θα πλησιάσει αυτοβούλως και θα σας αποδώσει δίκιο και αληθινό συναίσθημα… πια!
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Σκορπιός

Συνιστάται η υπομονή Ζυγοί. Όλα δείχνουν περίεργα και απατηλά. Τα αστρολογικά είναι σε μια υπερκινητικότητα, που θα πρέπει να προσέξετε μέχρι και τις 3-09.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

Οτιδήποτε δεν ικανοποιεί το πολυεπίπεδο μυαλό σας Σκορπιοί, απλά θα ξεχαστεί. Μαζί με αυτό, σχέσεις και άτομα που δεν κατάφεραν να σας κερδίσουν.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Για τους Τοξότες ανοίγεται μια καινούργια εποχή, που θα περιέχει πραγματικά συναισθήματα και άτομα που μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε ασφαλείς.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Πολλά τα ταλέντα που έχετε Αιγόκεροι. Πολύς και ο κόσμος που σας πλησιάζει. Μπορείτε να περιμένετε τον καινούργιο μήνα, που είναι θετικότερος.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η συναναστροφή σας Υδροχόοι, με κόσμο από τα παλιά, μπορεί και να σας καθηλώσει σε μια άγονη πραγματικότητα. Προσοχή λοιπόν.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Σκορπιός

Εσείς οι Ιχθείς, μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό. Οι όψεις του Άρη με τον Ποσειδώνα, σας προκαλούν να διαχωρίσετε τη θέση σας από ότι δεν σας ταιριάζει.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.