Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 30/08 Τρίτη

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 30/08

Δεν είστε εσείς Κριοί, για περιορισμούς. Κάντε αυτό που θέλετε και μην καταπιέζετε την φύση σας. Απλά στον επόμενο τόνο, θα υπάρξουν και οι αντιδράσεις.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

Συζητήστε περισσότερο Ταύροι και πιο αναλυτικά με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σας δυσαρέστησαν μέσα στον Καλοκαίρι. Ώρα για διορθώσεις.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

Μπορείτε να κάνετε ακόμη κάποια ταξίδια, και να εμπλακείτε σε ψυχαγωγικές δράσεις Δίδυμοι. Ίσως αυτήν την περίοδο με τον ανάδρομο, να έχετε και πιο ουσιαστικές γνωριμίες.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

zodia-taro-45

 

Η λέξη ποτέ Καρκίνοι, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο σας. Αναλογικά διαθέστε χρόνο για να φέρετε και πάλι την ισορροπία, μέσα στην αισθηματική σας σχέση.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Τοξότης

Καλέστε τον αγαπημένο σας κόσμο, Λέοντες, πιο κοντά στην ζωή σας. Ένεκα κάποιου επιπόλαιου έρωτα, εσείς χαθήκατε από τα κοινωνικά σας λημέρια.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Δεν υπάρχει οπισθοχώρηση για κανέναν Παρθένο. Αυτό που επιθυμείτε να πείτε και να κάνετε, και με την συμπαράσταση του Ήλιου θα το κάνετε πράξη.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκεφτείτε πριν δώσετε Ζυγοί, την τελική σας απάντηση, στον άνθρωπο της καρδιάς σας. Οι εκλείψει δεν θα αφήσουν κανένα περιθώριο για επαναλήψεις.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Δωρεάν μοιράζετε τα χαμόγελα σας Σκορπιοί. Αυτό σαν γεγονός σας κάνει πολύ αγαπητούς στους τρίτους. Μέσα από αυτούς τους τρίτους, θα έχετε και μια πιο προσωπική πρόσκληση.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ζυγός

Κρύβετε πολλές πτυχές Τοξότες του εαυτού σας, με την υποψία και το άγχος, μήπως αργότερα σας πληγώσει. Καλό σκεπτικό αλλά όχι για μόνιμα.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιός

Είναι σημαντική η αυριανή μέρα Αιγόκεροι. Ο αστρολογικός ουρανός είναι γεμάτος αλλαγές, και σας επηρεάζει άρδην. Μην τολμήσετε πολλά.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Οι συναναστροφές σας Υδροχόοι, δεν είναι οι ιδανικότερες. Κάντε την επιλογή σας αυτό το διάστημα και μην είσαστε ανυπόμονοι.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Κάθε εμπόδιο για καλό Ιχθείς. Μπορεί στο τώρα να βλέπετε πολλές καθυστερήσεις, αλλά από τον ερχόμενο μήνα, όλα θα βελτιωθούν.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.