Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 31/08 Τετάρτη

9-logoi-xwrismoy

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 31/08

Δεν έχετε αυτή την εποχή συμπαράσταση από κανέναν και το ξέρετε Κριοί. Δεν πειράζει. Είσαστε ούτως ή άλλως σκληρά ζώδια, και θα το ξεπεράσετε.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

Οι Ταύροι, που έχουν φύγει το τελευταίο χρονικό από μεγάλες και σοβαρές σχέσεις, θα λάβουν ειδήσεις μέσω κοινών γνωστών, για την ανάγκη της άλλης πλευράς… για επανασύνδεση.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Οι ισορροπίες είναι προσωρινές Δίδυμοι. Τώρα με έναν ανάδρομο Ερμή, όλα μπορούν με μια λάθος λέξη να ανατραπούν… και να δείξουν το τέλος.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Είστε πλασμένοι για τον έρωτα Καρκίνοι. Όλος ο ζωδιακός κύκλος σας συμπαθεί, αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος σας κλείνει το μάτι, εσείς θα ασχολείστε!
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Μην σχολιάζετε αυτά που ακούτε Λέοντες, και ιδίως όταν αυτά αφορούν τους φίλους και την προσωπική τους ζωή. Αν μπορείτε, απλά συμβουλεύστε.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Είσαστε οι καλύτεροι σύμμαχοι Παρθένοι, για τον άνθρωπο σας. Είναι μια καταπληκτική περίοδος, που μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στις συμφωνίες σας.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιός

Οι Ζυγοί έχετε μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στη μοναξιά σας. Από τις ερχόμενες ημέρες, τα νέα άτομα που γνωρίσατε στις διακοπές σας, θα σας ψάξουν.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Όλοι οι Σκορπιοί είναι σε μια μεταβατική φάση, που επιθυμούν να κλειστούν στον εαυτό τους και να ξαναβρούν την προσωπική τους ισορροπία και γαλήνη.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Μην τραβάτε Τοξότες, πολύ τις καταστάσεις στα άκρα, θα σπάσουν. Είναι μια περίοδος εκλείψεων, που δεν μπορεί να φέρει κάτι γόνιμο μέσα από εντάσεις.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

Είσαστε αγανακτισμένοι Αιγόκεροι, και σας φαίνεται. Αδυνατείτε να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπο σας και αυτό προκαλεί συγκρούσεις.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Ακούτε τα πάντα αυτή την περίοδο Υδροχόοι, αλλά μην κάνετε τίποτα. Δεν είναι και πολύ ευνοϊκά τα αστρολογικά, για υπερβάσεις και μεγάλες αποφάσεις.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Τραβήξτε χειρόφρενο Ιχθείς, αν τελικά έχετε βρει έναν κατάλληλο άνθρωπο που ταιριάζει στις προδιαγραφές σας. Δεν συμβαίνει συχνά και λέγεται Τύχη.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.