Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 1/05 Κυριακή

prwti-synantisi-xwrismoy

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 01/05

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Οι διαφωνίες και οι εντάσεις ρέουν μέσα στον αίμα σας Κριοί. Αν δεν περιορίσετε όλη αυτήν την υπερβολή, το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε είναι να μείνετε μόνοι.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Τοξότης

 

 

Τα θέματα καριέρας – οικονομικών είναι κάτι που για εσάς του Ταύρους δεν είναι πρόβλημα. Ίσως να έχει έρθει και η σωστή ώρα, να ασχοληθείτε πιο ενεργά με την προσωπική σας ζωή.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και ΑΙγόκερως

Οι Δίδυμοι, που εδώ και καιρό κλώθουν συνεχώς την ιδέα της επανασύνδεσης με το άτομο που τους ενδιαφέρει, καλό θα ήταν να περιμένουν για μετά την νέα σελήνη.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι Καρκίνοι που είναι ήδη στις διαπραγματεύσεις για επανασύνδεση, θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ’όψιν τους, και του τότε λόγους του χωρισμού.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ιχθείς

Αμετανόητοι είστε Λέοντες. Έχετε την διάθεση να προσπαθείτε να βρείτε τις κοινές λύσεις με τον άνθρωπο σας, αλλά όχι όμως να βάλετε νερό στο κρασί σας.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιός

Οι Παρθένοι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις προσεχείς ημέρες, για να κάνουν τις προτάσεις τους, στο ίδιο άτομο που επιθυμούν να έχουν μόνιμα στην ζωή τους.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Οι Ζυγοί μπορεί όντως να αντιμετωπίσουν επικοινωνιακές δυσκολίες με το άτομο που τους απασχολεί, όμως θα αντιληφθούν την θετική –ερωτική πρόθεση του για προσέγγιση.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Αν εσείς οι Σκορπιοί, έχετε χιλιομετρική απόσταση από το άτομο που σας νοιάζει, καλύτερα κάντε το τόλμημα και προσεγγίστε. Θα έχουν επιτυχία οι επιδιώξεις σας.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

Τα όρια της υπομονής σας Τοξότες, έχουν τεντωθεί υπερβολικά. Δεν χρειάζεται να κάνετε και άλλες εκπτώσεις στα θέλω και τις επιθυμίες σας.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότηςtaro-oroskopio-54

Οι Αιγόκεροι που δίνουν λίγο ακόμη χρόνο στον εαυτό τους και στον άνθρωπο που τους απασχολεί, σίγουρα θα βγουν κερδισμένοι.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Παρθένος

Δηλώνετε ικανοποιημένοι, εσείς οι Υδροχόοι, από την εξέλιξη των προσπαθειών σας. Αυτό θα το εισπράξετε σε αγάπη από την άλλη πλευρά.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Σκορπιός

Όλοι οι Ιχθείς είναι σε μια εγρήγορση αυτές τις ημέρες. Μείνετε σε αυτό το στάτους, πολλές οι επικοινωνίες και οι εμφανίσεις που αναμένονται.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.