Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 3/05 Τρίτη

aposyndetheite-apo-tin-agapi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 03/05

 

Η παραδοχή των λαθών σας, Κριοί, είναι μια καλή αρχή για να αρχίσετε να βλέπετε πιο καθαρά, τι χρειάζεται να γίνει για να φέρετε πάλι κοντά τον αγαπημένο σας σύντροφο.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

 

 

Πολλά αυτά που έχετε να ξεδιαλύνετε Ταύροι, στην προσωπική σας ζωή, αλλά και την κρυφή. Αν συνεχίσετε έτσι κάτι λάθος θα γίνει και τα χάσετε όλα.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Τοξότης

Η σημασία που δίνετε αυτήν την εποχή, Δίδυμοι στην προσωπική σας ζωή είναι ελάχιστη. Σαφώς και έχετε απογοητευτεί από τις λάθος επιλογές, αλλά τα καλύτερα είναι μπροστά σας.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι Καρκίνοι έχουν μια τεράστια αγωνία αυτές τις ημέρες. Είναι σε μια γενικότερη αναμονή για το ποιος και πότε θα τους θυμηθεί.

Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

Πολλές οι μετακινήσεις και τα ταξίδια για τους Βασιλιάδες. Αν σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και μια συζήτηση για αποκλιμάκωση των εντάσεων, τότε προσπαθήστε το περισσότερο.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

Οι Παρθένοι, είναι σε μια εσώτερη ανησυχία για την προσωπική τους ζωή, που αργεί να τους αποδώσει τα ζητούμενα τους. Μην κάνετε κάτι βιαστικό, αυτήν την εποχή.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

 

Έχετε οι Ζυγοί, προγραμματίσει τα πάντα. Μετά τις 06 του Μαίου, τα αστρολογικά δεδομένα σας ενισχύουν, για να τα βάλετε όλα σε πλήρη εφαρμογή.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Οι Σκορπιοί, έχουν στην διάθεση τους το πρώτο δεκαήμερο του Μαίου, προκειμένου να βρουν το σθένος και να πλησιάσουν το άτομο του ερωτικού τους ενδιαφέροντος
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείςtaro-oroskopio-54

Ξεκινήσετε από σήμερα Τοξότες, τον σοβαρό και ώριμο διάλογο με το πρόσωπο που είστε σε μια πιο ψυχρή κατάσταση. Ότι και αν έχει γίνει, σίγουρα μπορεί α διορθωθεί.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

Οι Αιγόκεροι, θα ήταν μεγάλο λάθος να ζητήσουν από τρίτα πρόσωπα να εμπλακούν στην προσωπική τους ζωή, έτσι ώστε να βοηθήσουν σε επανασύνδεση.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Για τους Υδροχόους, όλες οι επόμενες ημέρες, είναι γεμάτες ευκαιρίες και ευκολίες, για να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για επίλυση διαφορών και σμίξιμο συναισθημάτων.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Παρθένος

Ασχοληθείτε εσείς οι Ιχθείς, πιο πολύ με τον καλό εαυτό σας. Έχετε χάσει την ισορροπία σας με το να κυνηγάτε ένα άτομο, που αυτήν την εποχή σας λεει, στοπ!
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.