Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 4/05 Τετάρτη

astrologia-161014-synodos-ilioy-ermi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 04/05

Πολλά αυτά που θα σας αποκαλυφτούν, Κριοί. Αυτό έχει να κάνει με την ερωτική σας ζωή, που τόσο πολύ σας έχει απογοητεύσει σαν εξέλιξη το τελευταίο χρονικό διάστημα
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

 

 

Οι Ταύροι, που ήδη έχουν ξεκινήσει την δράση τους, για να φέρουν το αγαπημένο τους άτομο πιο κοντά στην ζωή τους, θα έχουν αστρολογική υποστήριξη για να το κάνουν πιο εύκολα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Όλα αυτά που σας δένουν, Δίδυμοι, με το πρόσωπο της αρεσκείας σας, ίσως να έχουν αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου. Αδειάστε το μυαλό σας από τις όμορφες εικόνες του τότε, και δείτε πιο καθαρά.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Έχετε διλήμματα Καρκίνοι. Σίγουρα το παρελθόν είναι κάτι που ακόμη σαν ενδιαφέρει, αλλά σίγουρα μην κλείνετε τα μάτια σας, σε οτιδήποτε καινούργιο σας πλησιάσει.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Για τους Βασιλιάδες, η αντιπαλότητα που υπήρξε το προηγούμενο χρονικό διάστημα μέσα σε ζευγάρια θα αρχίσει πια να υποχωρεί, και την θέση αυτή να πληρώνει η επικοινωνία.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Σκορπιός

Η πλειοψηφία των Παρθένων είναι ένα βήμα πριν τολμήσουν να ανοίξουν το στόμα τους και να προτείνουν επανασύνδεση στο άτομο, που δεν έχει φύγει από την καρδιά και το μυαλό τους.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

Οι Ζυγοί θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις ίσως και τυχαίες, με κάποια παλιά τους γνωριμία από το παρελθόν. Ο ανάδρομος Ερμής έχει πολλά ακόμη να σας παρουσιάσει.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Παρθένοςtaro-oroskopio-54

Οι Σκορπιοί, δεν θα πρέπει μέχρι και τις 08/05, να κάνουν το παραμικρό βήμα για να έλθουν πιο κοντά το απόμακρο ταίρι τους. Οι αστρολογικές συνθήκες έχουν αντίθετη διάθεση,
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Όλοι οι Τοξότες, μέχρι τις 10 του Μαίου, θα καταφέρουν να έχουν συναντήσεις και να μιλήσουν με τον σύντροφο τους, που το τελευταίο χρονικό διάστημα, ήταν απόμακρος.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Για τους θλιμμένους Αιγόκερους που ακόμη εύχονται τα πράματα να κυλήσουν με εύκολο τρόπο, για την επανένωση τους με το παρελθόν, αυτό θα γίνει.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Οι Υδροχόοι, είναι τα μοναδικά ζώδια που αυτές τις ημέρες θα έχουν καινούργιους πειρασμούς, που θα τους κάνουν να ξεπεράσουν το άτυχο παρελθόν τους.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

Οι περισσότεροι Ιχθείς, δεν θα κινηθούν αυτήν την περίοδο σε αισθηματικές υποθέσεις. Από το δεύτερο δεκαήμερο του Μαίου, όλα θα είναι καλύτερα και πιο βατά.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.