Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 5/05 Πέμπτη

aggigma

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 05/05

Οι Κριοί, έχουν στα χέρια τους μια και τελευταία ευκαιρία, για να έρθουν σε συνεννόηση με τον άνθρωπο που τους απασχολεί. Μην την χάσετε.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

 

 

Όλοι οι Ταύροι, είναι στο κόκκινο. Η διάθεση σας έχει πέσει καθώς η αισθηματική σας ζωή, σας ταλαιπωρεί. Αύριο όμως η Πανσέληνος θα σας ανοίξει τους δρόμους.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέοντας

Οι Δίδυμοι που έχουν ήδη καταστρώσει τα σχέδια τους, για να φέρουν και πάλι κοντά τους το άτομο που τους ενδιαφέρει, θα έχουν την εύνοια της Σελήνης, στους σκοπούς τους.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Τοξότης

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για τους μελαγχολικούς Καρκίνους οι μέρες μετά την νέα σελήνη, έχουν να σας αποδώσουν σοβαρές επικοινωνίες με το άτομο που σας ενδιαφέρει, για επανασύνδεση.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

Οι Λέοντες που έχουν χωρίσει το τελευταίο διάστημα, οι όψεις του Ερμή είναι καλές για να κάνουν μια πρώτη κίνηση για το σμίξιμο. Εφαρμόστε την ξεχωριστή διπλωματία σας.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Προσπαθήστε εσείς οι Παρθένοι, να γίνετε πιο διαλλακτικοί με τον άνθρωπο που κυριαρχεί στο μυαλό σας. Ο ορθόδρομος Δίας προσεχώς, σας δίνει τις κατάλληλες ευκαιρίες.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Οι Ζυγοί, θα έχουν αναπάντεχες συναντήσεις, που θα τους τροφοδοτήσουν και πάλι με ελπίδες για σμίξιμο συναισθημάτων. Πάντως τα αστρολογικά αυτήν την εποχή, σας ωθούν στις επιδιώξεις σας.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιόςtaro-oroskopio-54

Πολλά τα σχέδια Σκορπιοί, που έχετε καταστρώσει για να πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, για κάποιο άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

Τοξότες, απομακρυνθείτε από στενωπούς που δεν σας αποδίδουν αυτό που ψάχνετε. Δεν χρειάζεται τόσο πολύ κόπο, για να δείξετε αυτό που επιθυμείτε.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Για τους Αιγόκερους, οι μέρες μέχρι και τις 10 – 05 είναι ιδανικές για ξεκαθαρίσματα σε όλα τα επίπεδα. Δεν χρειάζεται να δώσετε και άλλη πίστωση χρόνου, σε ληγμένες ιστορίες.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

Οι Υδροχόοι ανήμερα της νέας σελήνης, θα έχουν ξαφνικές ειδήσεις από άτομο που έχει χαθεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από την ερωτική τους ζωή.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Τα πλάνα σας Ψαράκια, προοδεύουν, και μέσα από αυτό η καλή σας ψυχολογία μπορεί να ανατρέψει ερωτικές καταστάσεις, που θεωρούσατε τελειωμένες.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.