Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 22/10 Σάββατο

imerisies-provlepseis-deytera-9-6-zodia

Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 22/10

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

Για τους Κριούς που έχουν μείνει μόνοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, η τύχη είναι με το μέρος τους, και θα το μόνο βέβαιο είναι ότι προσεχώς θα βρεθεί και το κατάλληλο ταίρι.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Σκορπιός

Αν τελικά θέλετε να μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει Ταύροι, μέσα στο κεφάλι και την ψυχή του ανθρώπου σας, μπορείτε απλά και ευθέως να τον ρωτήσετε.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-taro-45

 

Είσαστε οι κερδισμένοι της εποχής, Δίδυμοι. Τα αστρολογικά της εποχής είναι θετικά και σας αποδίδουν ευκαιρίες για χρήμα, αγάπη μέχρι και επανασύνδεση.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Ιχθείς

Ξεχωρίστε Καρκίνοι, μέσα στο μυαλό σας τι είναι το ιδανικό και το καλύτερο για εσάς. Μην ακολουθείτε τυφλά μόνο αυτά που επιθυμεί το συντροφικό σας ταίρι.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Καρκίνος

Είσαστε στα πάντα σας πάρα πολύ αναλυτικοί, Λέοντες, και αυτό σίγουρα εμπνέει στον άνθρωπο σας μια ασφάλεια που θα σας την ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Παρθένος

Απλώστε τα χέρια σας Παρθένοι, στον άνθρωπο που σας έχει αποδείξει πολλάκις ότι μπορεί να σας στηρίξει και να σας δώσει αυτά που σας λείπουν.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Κοιτάξτε με μια πιο αναλυτική ματιά Ζυγοί, αυτά που σας έχουν παρουσιαστεί σαν προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο έρωτας μπορεί να περιμένει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Ιχθείς

Αδυνατείτε να κατανοήσετε Σκορπιοί, ότι δεν πρέπει να πειράζετε συχνά – πυκνά το παρελθόν, ίσως επειδή κατά καιρούς μένετε μόνοι σε αισθηματικό επίπεδο.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Λέων

Ανοίξτε τα μάτια σας, Τοξότες. Οι εποχές έχουν αλλάξει και εσείς πρέπει να κάνετε επιτέλους κάτι διαφορετικό, από το να κυνηγάτε έρωτες και χίμαιρες.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι επιθυμίες σας Αιγόκεροι, είναι μόνο ένα βήμα πριν γίνουν πραγματικότητα. Το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε, έχει αρχίσει και κάνει κινήσεις που θα σας γοητεύσουν.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Σκορπιός

Οι Υδροχόοι που έχουν πάρει την απόφαση τους να κλείσουν οριστικά την πόρτα στο παρελθόν, ίσως να δώσουν ακόμη μια μικρή παράταση χρόνου.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Ιχθείς

Μην αδικείτε τον εαυτό σας, Ιχθείς. Ουδείς μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση και την ψυχολογία, αν εσείς δεν είστε ευάλωτοι και τρωτοί.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.