Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 24/10 Δευτέρα

Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 24/10

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

Τα ψέματα που έχετε ακούσει Κριοί, είναι πάρα πολλά θα κάνετε να φιλτράρετε τα πάντα πολλάκις. Σε λίγες ημέρες, θα υπάρξει και η αλήθεια από το στόμα του συντρόφου σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Ιχθείς

Λειτουργείτε μόνοι σας Ταύροι και αυτό σας δίνει μια παραπάνω ασφάλεια. Όμως αφήστε και κάποιες χαραμάδες ανοιχτές, καθώς νέος έρωτας σας πλησιάζει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Τοξότης

zodia-taro-45

 

Τα Διδυμάκια έχουν μια θλίψη στο πρόσωπο τους, ένεκα πολλών ζητημάτων μέσα στην αισθηματική τους ζωή. Η διάθεση σας, θα διορθωθεί μέσα από τις καλές σας παρέες.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Έχετε ενεργοποιήσει όλες τις άμυνες σας Καρκίνοι. Σε καμία των περιπτώσεων, δεν θέλετε να περάσετε τα ίδια, μέσα σε εν δυνάμει σχέσεις.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Έχετε πάρει Λέοντες, την τελική απόφαση για να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, γύρω από θέματα, που ο ίδιος δείχνει ότι αποφεύγει να ακουμπήσει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Παρθένος

Η διπλωματία των λόγων σας, Παρθένοι είναι και αυτή που τελικά θα φέρει την ισορροπία και την αποκλιμάκωση των εντάσεων, μέσα στην σχέση σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Σκορπιός

Το μυαλό σας κάνει κύκλους γύρω από το παρελθόν Ζυγοί. Από σήμερα που ο Ήλιος σταματάει να είναι επάνω σας. Μπορείτε να δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Οι Σκορπιοί, που είναι μόνοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι για αλλαγές. Νέα άτομα θα εισέλθουν άμεσα στην ζωή σας, και θα σας τραβήξουν την προσοχή.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Πολλά τα νέα που θα σας ανακοινωθούν Τοξότες και θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Μην κάνετε κάποια ενστικτώδη κίνηση, θα ήταν λάθος.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Παρθένος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι συμφωνίες είναι για να τροποποιούνται Αιγόκεροι. Αυτό φυσικά και μπορεί να συμβεί από την πλευρά σας. Αν τελικά κάτι δεν σας αρέσει, απλά τροποποιήστε το.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Σκορπιός

Νέες κατευθύνσεις ανοίγονται μπροστά σας Υδροχόοι. Αυτό συμπεριλαμβάνει ευχάριστα επαγγελματικά σχέδια, και μια καινούργια αγάπη που θα σας συμπληρώσει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Καρκίνος

Ψαράκια μην είστε τόσο θετικοί και ανοιχτοχέρηδες, σε οτιδήποτε σας λένε. Όλα χρειάζονται το μέτρο τους και τον χρόνο για να αποδείξουν την αλήθεια τους.

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.