Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 01/11 Τρίτη

ζωδια-προβλεψεις-33

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 01/11

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

Οι Κριοί έχουν αυτό το διάστημα, πολλά νεύρα και το μόνο που χρειάζεται είναι να βρουν την αιτία. Το πιο πιθανόν είναι η σχέση που έχουν, δεν τους καλύπτει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Ιχθείς

Αισθάνεστε ότι μέσα στην σχέση σας Ταύροι, οι επικοινωνίες έχουν μηδενιστεί. Είναι πιθανόν σε αυτό να έχετε και εσείς, ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Τοξότης

zodia-taro-45

 

Η στάση σας Δίδυμοι μπορεί σε κάποιους να φαίνεται παράξενη, αλλά εσείς ξέρετε πολύ καλύτερα ότι κάπως έτσι προστατεύετε τον εαυτό σας, από τις μετριότητες.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Παρθένος

Ο έρωτας έχει όντως αργήσει Καρκίνοι. Μην στεναχωριέστε. Ο μήνας του Σκορπιού, θα σας αποζημιώσει σε όλα. Ενισχυμένες και οι νέες γνωριμίες.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Τοξότης

Ο Λέοντες έχουν την τύχη στο πλευρό τους, όσο αφορά καινούργιες επαφές που θα τους έρθουν μέσα από χώρους εργασίας. Με προσοχή όμως.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Επενδύετε Παρθένοι σε μια καινούργια σχέση, αλλά κρατήστε και την πλάτη σας στον τοίχο. Αφήστε και την άλλη πλευρά, να σας προσφέρει κάτι… και βλέπετε.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ταύρος

Εσείς οι Ζυγοί, είστε στο επίκεντρο μιας σειράς από ενέργειες, που θα κάνει κάποιο πρώην ταίρι σας, για να σας φέρει και πάλι στην ζωή του.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Λέων

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η διάθεση σας είναι απογειωμένη Σκορπιοί. Οι ερωτικές σας επιτυχίες είναι σίγουρες. Σίγουρο είναι ότι και το άτομο που σας ταλαιπωρεί, θα πέσει στην αγκαλιά σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Αιγόκερως

Ξεχάστε για λίγο ότι έγινε στο παρελθόν Τοξότες. Δεν αλλάζει κάτι. Αυτό που αλλάζει είναι οι εποχές και οι νέοι άνθρωποι, που σας πλαισιώνουν και σας δίνουν καλύτερη διάθεση.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Στηριχτείτε μόνο στις δικές σας δυνάμεις Αιγόκεροι. Οι καιροί είναι ψεύτικοι και πολύ πιθανόν αυτά που σας λένε και σας τάζουν, να είναι υπερβολές.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Τοξότης

Εσείς οι Υδροχόοι, έχετε αυτήν την εποχή το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Πολλές και οι καινούργιες προτάσεις, που θα σας έρθουν από κόσμο που σας ταιριάζει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Τοξότης

Εσείς οι Ιχθείς, κάντε και κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως. Και θα ανανεωθείτε και θα δείξετε και κάτι άλλο στον άνθρωπο σας, έτσι ώστε να κρατήσετε το πάθος ενεργό.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.