Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 25/05 Τετάρτη

erwtikes-27314-ζωδια

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 25/05

Οι Κριοί, έχουν πολλά να λύσουν στην αισθηματική σας ζωή. Οι μέρες έχουν πολλά να σας αποκαλύψουν και που θα σας βάλουν σε σοβαρές σκέψεις.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Αιγόκερως

Οι εξελίξεις Ταύροι, είναι στην κόψη του ξυραφιού. Εσείς είστε και αυτοί στο τέλος πρέπει να αποφασίσετε, για το τι επιθυμείτε να κάνετε με την σχέση σας.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

 

Εσείς είσαστε Δίδυμοι, στο ροζ συννεφάκι, και κανείς – τίποτα δεν σας απασχολεί. Τα ερωτικά ζητήματα θα περιμένουν από τον Ιούνιο και μετά.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

zodia-taro-45

Όλοι οι Καρκίνοι, είναι αυτές τις ημέρες σε μια συναισθηματική φόρτιση. Πολλές οι εξελίξεις που δίνουν πια το όριο χρόνου για να ολοκληρωθούν υποσχέσεις…. εκατέρωθεν
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Παρθένος

Κινήστε με μεγάλες ταχύτητες Λέοντες και το πιο πιθανόν είναι να γίνουν λάθη. Δεν χρειάζεται να πιέσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει για άμεσες απαντήσεις – εξηγήσεις.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ποιότητα είναι η λέξη που ζητάει η καρδιά σας Παρθένοι. Αυτό δεν θα το βρείτε αναμοχλεύοντας το παρελθόν, το οποίο σίγουρα σας έχει δείξει την δυναμική του.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

Οι Ζυγοί, που δεν έχουν πια την διάθεση να επανενωθούν με το παρελθόν, ίσως πιεστούν από τρίτα περιβάλλοντα για ακόμη μια ευκαιρία. Μιλήστε ξεκάθαρα.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Υπάρχει ισχυρή θέληση Σκορπιοί, να προβείτε σε προσωπικές αλλαγές, για να δώσετε στον άνθρωπο σας, την εμπιστοσύνη που σας είχε ζητήσει.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Χαρές και ευτυχείς εξελίξεις να αναμένετε από την ερχόμενη εβδομάδα Τοξότες. Το πρόσωπο που αναζητεί το μυαλό σας, θα έρθει και θα σας προκαλέσει για επανασύνδεση.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Αιγόκεροι, οι μέρες είναι πονηρές, και αυτά που σας υπόσχονται μπορεί να είναι μόνο μυθεύματα. Ψάξτε καλύτερα πριν εμπλακείτε σε οποιαδήποτε σχέση.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Οι κινήσεις που κάνετε Υδροχόοι, μπορεί και να τρομάζουν τον σύντροφο σας. Αδειάστε το μυαλό σας από το άσχημο παρελθόν και χαμογελάστε στο μέλλον.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέοντας

Ψαράκια το σύμπαν σας προκαλεί με εκπλήξεις σε όλους τους τομείς. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η επιστροφή αγαπημένου προσώπου.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.