Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 26/05 Πέμπτη

9-logoi-xwrismoy

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 26/05

Κριοί, μέχρι την Κυριακή αυτή, θα δεχτείτε μηνύματα, από ενδιάμεσα άτομα, που θα σας δείχνουν ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, που σας ψάχνει καιρό.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Για τους Ταύρους που είναι σε καλή διάθεση, για να συζητήσουν και να βρουν τις κοινές λύσεις με τον άνθρωπο τους, θα έχουν και την υποστήριξη των αργών πλανητών.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ιχθείς

 

Έχετε βάλει Δίδυμοι, τα χρονικά σας όρια και μέχρι μπορείτε να περιμένετε εξελίξεις από τον άνθρωπο, που σας άφησε- πρόδωσε ή και εγκατέλειψε!
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Αιγόκερως

zodia-taro-45

Οι συναισθηματισμοί σας Καρκίνοι, σας κάνουν ευάλωτους στα τρίτα άτομα. Καλύτερα εντάξτε – προτάξτε την λογική σας. Θα σας σώσει.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι Λέοντες που έχουν βάλει πλώρη για κάτι νέο και διαφορετικό στον προσωπικό τους τομέα, θα χρειαστεί να γυρίζουν πίσω, σε μια ημιτελή υπόθεση.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Παρθένος

Οι Παρθένοι, έχουν το προβάδισμα αυτές τις ημέρες, για να κλείσουν οριστικά υποθέσεις που μόνο πια τους ταράζουν και τους πληγώνουν.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Η κατάσταση που ζείτε στο τώρα σας Ζυγοί, δεν αντικατοπτρίζει τις ευχές σας. Αν θέλετε να δείτε βελτίωση, καλύτερα ξεκινήστε με ώριμο διάλογο, με το άτομο που σας απασχολεί.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Κανείς, Σκορπιοί, δεν πρόκειται να σας δώσει λύσεις, αν εσείς πρώτα δεν κινητοποιηθείτε, για να ελέγξετε πρώτα τι πρέπει να βελτιώσετε στην δική σας ζωή.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Όλοι οι Τοξότες, που ζητούν πλέον την ελευθερία τους από το άσχημο παρελθόν, θα έχουν τις ευκαιρίες που ζητούν. Το Καλοκαίρι αναμένεται εξαιρετικό.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Σκορπιός

Το σκηνικό αλλάζει Αιγόκεροι και εσείς δεν μπορείτε αναμένετε άλλο πια στάσιμοι. Ανοίξτε τα μάτια σας και μην χάνετε τις ευκαιρίες, που περνούν από μπροστά σας.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Κυνηγάτε το ακατόρθωτο Υδροχόοι. Οι άσχημες μνήμες, μπορεί να έχουν φύγει από το δικό σας μυαλό, ίσως αυτό να μην έχει συμβεί και στον πρώην σύντροφο σας.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθείς, δεν είστε ευχαριστημένοι με την πορεία που έχουν πάρει οι αισθηματικές σας προτάσεις. Έχετε πάντως τον χρόνο να τις διορθώσετε.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.