Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 29/05 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-zodia-pempti-5-6

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 29/05

Οι μέρες και οι καταστάσεις απαιτούν Κριοί, υπευθυνότητα από μεριάς σας. Αν κάτι δεν σας ευχαριστεί, ή δεν σας ταιριάζει, σταματήστε να το κυνηγάτε.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Αιγόκερως

Η διαχείριση πολλών και παράλληλων δρόμων, Ταύροι, δεν είναι και οι πιο ενδεδειγμένη λύση για να φέρετε πίσω στην ζωή σας, το άτομο που σας νοιάζει.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

 

Είσαστε σε κρίσιμες αποφάσεις για την σχέση σας Δίδυμοι. Είτε θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα μπροστά υπό νέες προϋποθέσεις, είτε να απομακρυνθείτε τελείως.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-taro-45

Οι σκέψεις σας Καρκίνοι, είναι μόνο στο πως θα καταφέρετε, και με τον εύκολο τρόπο, να επιστρέψετε σε μια σχέση που ακόμη σας ενδιαφέρει. Κάντε τις σκέψεις σας λοιπόν…. πράξη.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Σαν Βασιλιάδες, δεν σας ενδιαφέρει να μείνετε εκτός από την καρδιά του προσώπου που αγαπάτε. Τολμήστε κάτι διαφορετικό και σίγουρα επικοινωνήστε.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

Οι μέρες μέχρι να λήξει ο Μάιος είναι ιδανικές, Παρθένοι, για να κάνετε τις προτάσεις σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει, με απώτερο σκοπό να γεφυρώσετε το χάσμα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Οι Ζυγοί, είναι σε μια μόνιμη αναταραχή, όλες αυτές τις ημέρες. Αν κάποιος δεν επιθυμεί να είναι μαζί σας, δεν χρειάζεται να τον ΄κυνηγάτε’, και να γίνεστε τόσο δεδομένοι.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Μπορείτε να χαμογελάσετε. Σκορπιοί, οι προσπάθειες σας, κρυφές και φανερές έχουν βρει τον στόχο τους. Το αγαπημένο σας πρόσωπο, είναι καθοδόν.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Εστιάστε στα σοβαρά Τοξότες. Και εσείς οι ίδιοι έχετε πρακτικά διαπιστώσει, ότι καταναλώνεστε άδικα, για ένα άτομο που δεν κάνει τελικά τίποτα για εσάς.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Παρθένος

Οι συναισθηματικές σας εκδηλώσεις Αιγόκεροι, θα κάμψουν την ψυχρότητα του ταιριού σας, και θα το φέρουν και πάλι πίσω. Προσέξτε τις επόμενες σας κινήσεις.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Σκορπιός

Υδροχόοι, καλές οι κινήσεις και τα λόγια σας, προς το πρώην ταίρι σας, αλλά μάλλον θα πρέπει να κάνετε και κάτι παραπάνω αν τελικά σας ενδιαφέρει να το κρατήσετε
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ψαράκια, μην κρατάτε την ανάσα σας. Δεν το παρατηρεί κανείς. Χαλαρώστε να είστε ο εαυτός σας, και θα δείτε πολλές αλλαγές από τον άνθρωπο που σκέφτεστε.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.