Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 31/05 Τρίτη

zwdia-astrologia-katallhlh-sxesh

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 31/05

Δραστηριότητα Κριοί, θα υπάρξει μέσα στις πρώτες ημέρες του Ιουνίου. Μια παλιά σας περιπέτεια, θα σας ψάξει για να λύσετε εκκρεμότητες.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

Οι Ταύροι, έχουν στην διάθεση τους λίγο χρόνο για να λύσουν τις παρεξηγήσεις, που έγιναν στην εξέλιξη του μηνά Μαίου. Τα αστρολογικά είναι υπέρ σας.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

 

Εσείς οι Δίδυμοι θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τις αρρωστημένες καταστάσεις, που τους εγκλωβίζουν την καρδιά σε ένα άγονο παρόν.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

zodia-taro-45

Ο λόγος σας Καρκίνοι έχει γίνει πολύ κοφτερός και πικρός. Ίσως αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος, που έχετε για να κρατήσετε τον καλό σας εαυτό μακριά από επαναλήψεις λαθών.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ιχθείς

Για τους Λέοντες, που έχουν στο μυαλό τους, να κάνουν μια κίνηση υπέρβασης, και να ξαναπροσεγγίσουν κάποιο παλιό ταίρι, ίσως τελικά εισπράξουν άρνηση.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Τα μάτια σας ανοιχτά Παρθένοι. Έρχονται νεότερα από το παρελθόν σας και σας αποδίδουν δίκιο. Ίσως να είναι και ένας έμμεσος τρόπος για να σας ξανά- πλησιάσουν.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Οι δηλώσεις που κάνετε Ζυγοί, στον άνθρωπο σας, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να φορτίσουν το κλίμα πολύ περισσότερο, και να το φτάσουν στην ρήξη.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Αποκαλύψεις Σκορπιοί, παντού. Τρέξτε να μαζέψετε τις διπλές σας καταστάσεις, καθώς οι αστρολογικοί συσχετισμοί Άρη και Ερμή, θα φανερώσουν τα ένοχα μυστικά σας.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

Για τους Τοξότες που έχουν μέσα στην καρδιά τους ακόμη αγάπη, για έναν παλιό τους σύντροφο, οι μέρες γύρω από την νέα σελήνη του Ιουνίου, θα τους δώσουν ευκαιρίες.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Παρθένος

Οι Αιγόκεροι έχουν ήδη καταστρώσει το πλάνο τους, για τον Ιούνιο. Μια ακόμη προσπάθεια επαναπροσέγγισης και μετά απολαυστικές διακοπές.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Θα σας πολιορκήσουν έντονα Υδροχόοι και μέχρι να σας κατακτήσουν. Αυτό το επιθυμείτε άλλωστε, άρα αφεθείτε. Πολλά και αυτά που θα σας δώσουν χαρά, από το παρελθόν.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ψαράκια ετοιμαστείτε για μεγάλες ανατροπές. Σκεφτείτε αν τελικά επιθυμείτε από καρδιάς, να δώσετε ευκαιρίες, σε άτομα από το παρελθόν σας, και πράξτε ανάλογα.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Παρθένος
· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.