Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 1/06 Τετάρτη

erwtikes-30-6-14

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 01/06

Καλό Μήνα και Καλό Καλοκαίρι!

Οι Κριοί, που ήδη έχουν παραδεχτεί και αποδεχτεί ότι έσφαλαν στην σχέση τους, είναι και οι μόνοι που μπορούν να επιτύχουν και την επανασύνδεση.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

Όλοι οι Ταύροι έχουν στην άκρη του μυαλού τους, το καλά οργανωμένο σχέδιο, που μπορεί και πάλι να τραβήξει την προσοχή του προσώπου που αγαπούν.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Αιγόκερως

 

Οι υποχρεώσεις σας είναι άπειρες. Αυτό έχει ενδιαφέρον για τους ασταμάτητους Διδύμους, αρκεί να μην χάνονται μόνο μέσα σε αυτό, και να παραμελούν την προσωπική τους ζωή.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

zodia-taro-45

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Κοιτάτε το δέντρο Καρκίνοι. Δεν είναι τα λάθη μόνο των άλλων. Σε κάτι θα έχετε λανθάνει και εσείς. Κάντε τους απολογισμούς σας και ενεργοποιηθείτε.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Σκορπιός

Ζείτε αυτό που θέλετε Λέοντες. Είναι καλή η εποχή του Ιουνίου, να τολμήστε να προτείνετε και κάτι παραπάνω στον σύντροφο σας, που ίσως και να το αποζητά από εσάς σαν πρωτοβουλία.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Καταπιέζεστε ως συνήθως Παρθένοι. Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είσαστε και εσείς έτοιμοι να μιλήσετε και χωρίς πια να αγχώνεστε για το αν θα έρθει το τέλος.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Οι Ζυγοί που έχουν πολλά ερωτικά μέτωπα αυτήν την εποχή, ας πάρουν επιτέλους την απόφαση τους, για το που τελικά και με ποιον θα καταλήξουν.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Εσείς οι Σκορπιοί, από σήμερα και μέχρι τις 07 – 06, έχετε μια σειρά από προτάσεις από ιδιαίτερα άτομα , που σας θέλουν παρόν στην ερωτική τους ζωή.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Οι Τοξότες έχουν το ελεύθερο των κινήσεων για να διαπραγματευτούν κάτι από τα παλιά. Μην βιαστείτε να απαντήσετε. Ακούστε – ζυγίστε και αναμείνατε.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

Κοιτάτε Αιγόκεροι, με έντονη περιέργεια αυτούς που δείχνουν ότι έχουν μια ισορροπημένη ερωτική ζωή. Μπορείτε και εσείς, αν κάνετε μια πιο γενναία κίνηση.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

Όλοι οι Υδροχόοι, είναι στην υπερένταση αυτές τις τελευταίες ημέρες. Χαλαρώστε, είναι Καλοκαίρι, και το άτομο που θέλετε, θα σας φανερωθεί.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Αιγόκερως

Τα Ψαράκια που αναζητούν τους ανώδυνους τρόπους για να φέρουν πίσω στην ζωή τους το άτομο που αγαπάνε, τελικά θα το καταφέρουν. Ο Ποσειδώνας σας καλομαθαίνει.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.