Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 25/06 Σάββατο

erwtikes-provlepseis-zodia-savvato-24-5

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 25/06

Έχετε χιούμορ Κριοί. Έχετε την απαίτηση να ζητάτε και να μην δίνετε αυτά που σας ζητούν οι άλλοι. Καλό θα ήταν να ελέγχετε αυτά που πραγματικά σας φταίνε.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Είσαστε δραστήριοι Ταύροι και αυτό σας βάζει μέσα σε κόσμο νέο που θα σας πλησιάσει σε ερωτικό τρόπο. Κρατήστε τα φίλτρα σας πυκνά.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

 

Το διάστημα Δίδυμοι μέχρι να λήξει ο Ιούνιος, σας αναγκάζει να σκεφτείτε με απόλυτη λογική για όλα αυτά που πρέπει να λυθούν και να ξεπεραστούν.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως Ιχθείς

zodia-taro-45

Είσαστε αρκετά υποχωρητικοί Καρκίνοι και αυτό είναι κάτι που ίσως δώσει το πάτημα σε άλλους να σας ξαναπληγώσουν. Προστατέψτε περισσότερο τον εαυτό σας.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι Λέοντες που έχουν πάρει την τελική απόφαση για να ξαναξεκινήσουν μια σχέση από το παρελθόν από το μηδέν, σίγουρα έχουν το πλανητικό σκηνικό να τους υποστηρίζει.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Αιγόκερως

Παρθένοι αν δεν γίνετε πιο συγκεκριμένοι στα λόγια και στα χρονικά σας περιθώρια, το μόνο εύκολο είναι να βρεθείτε πάλι, μόνοι.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Σκορπιός

Η συντροφικότητα κυριαρχεί στην ζωή σας Ζυγοί. Αυτό κοιτάξτε να το προστατέψετε μιας και όλα δείχνουν ότι φέτος είναι η χρονιά σας.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Τοξότης

Σκορπιοί αν δεν θέλετε να μείνετε ξανά μόνοι, καλύτερα μην κάνετε πειράματα με νέα πρόσωπα, που δεν έχουν κανέναν πρόβλημα να σας εκθέσουν.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Αισθάνεστε ότι όλα αυτά για τα οποία ήσασταν σίγουροι Τοξότες, έχουν αρχίσει και χάνονται. Βρείτε την αρχική ρίζα του προβλήματος και μην καθυστερείτε
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Παρθένος

Οι απολαύσεις οι Καλοκαιρινές Αιγόκεροι είναι σίγουρα το αντίδοτο σε όλα αυτά τα άσχημα που έχουν παρελάσει από την ζωή σας και σας έχουν καθυστερήσει.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Η μονομερής δράση σας Υδροχόοι αδικεί τον σύντροφο σας, που επιθυμεί περισσότεροι κοινή δράση. Πάντως σκεφτείτε από τώρα τις Διακοπές σας
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Αν αποφασίσετε να πλησιάσετε Ιχθείς και πάλι κάποιον από τα παλιά, φροντίστε να προτείνετε κάτι διαφορετικό και ελκτικό.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.