Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 27/06 Δευτέρα

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 27/06

Οι Κριοί που είναι σε σχέση, που έχει δείξει τα σημάδια του εν δυνάμει χωρισμού, καλό θα ήταν να μην παραμυθιάζουν άλλον τον εαυτό τους με δικαιολογίες
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Αιγόκερως

Ξεκινήστε να μιλάτε Ταύροι, προς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτός είναι και ο πιο αποτελεσματικός και πιο γρήγορος τρόπος, για να γίνεται αντιληπτοί.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ιχθείς

 

Η ασταμάτητη επικοινωνία σας Δίδυμοι, με τρίτα άτομα για την πρώην σχέση σας, μόνο σε μπλοκάρισμα μπορούν να οδηγήσουν. Μην το παρακάνετε.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

zodia-taro-45

Από την αρχή του μήνα Καρκίνοι, θα δείτε τις μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση μην ξεχνάτε και τις προσωπικά σας επιθυμίες.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι Λέοντες έχουν τύχη, και θα πρέπει να την εκμεταλλευτούν για να οργανώσουν τον τρόπο που θα κινηθούν, για να επαναπροσεγγίσουν τον ταίρι τους.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Για τους Παρθένους, που είναι μόνοι θα θελήσουν να μην ξανακοιτάξουν πίσω στο παρελθόν, αλλά μόνο να ψάξουν για κάτι καινούργιο που να τους συμπληρώνει.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Οι Ζυγοί είναι σε μια φάση που επιθυμούν να μείνουν μόνοι τους, σοφό θα ήταν να εντάξουν στην καθημερινότητα τους, τους φίλους και γνωστούς.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Σκορπιοί που έχουν αποφασίσει να κάνουν επικοινωνιακές κινήσεις, για να ξαναζεστάνουν το κλίμα με τον άνθρωπο τους, ίσως να πέσουν και σε αντιρρήσεις.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Οι Τοξότες έχουν καταλάβει τα λάθη που έχουν κάνει στην πρωτύτερη προσωπική τους ζωή, και το πιο πιθανόν είναι να κάνουν κινήσεις διορθωτικές.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

Είσαστε σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων Αιγόκερως. Ανοίξτε τα χαρτιά σας και ρωτήστε και τον άνθρωπο σας, για το τι επιθυμεί να κάνει για το κοινό σας μέλλον.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Αφήστε τα υπονοούμενα Υδροχόοι, και ξεκαθαρίστε σε όλους που είναι δίπλα σας. Καλύτερα μόνοι σας αυτήν την περίοδο. Από Ιούλιο όλα βελτιώνονται.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

Κινητικότητα υπάρχει στις τάξεις σας Ιχθείς, και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το εκμεταλλευτείτε και στην αισθηματική και στην επαγγελματική σας ζωή.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.