Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 29/06 Τετάρτη

evdomadiaies-313-62-zvdia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 29/06

Προετοιμαστείτε Κριοί για αλλαγές.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Τοξότης

Οι Ταύροι που έχουν δεχτεί πρόταση για επανασύνδεση από κάποια παλιά τους ιστορίες, πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη για την απάντηση τους.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ιχθείς

 

Επιτέλους οι Δίδυμοι απελευθερώνονται από την πλανητική πίεση τόσων εβδομάδων. Αυτό θα βοηθήσει και στις σχέσεις να βρουν την ισορροπία τους.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Αιγόκερως

zodia-taro-45

Πολλές οι ευθύνες που έχετε βάλει στην πλάτη σας και σας βαραίνουν Καρκίνοι. Τώρα που και ο Ερμής, θα είναι επάνω σας μπορείτε να βάλετε τα πάντα σε μια μόνιμη τάξη.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Η επιδεικτική διάθεση που έχετε Λέοντες θα σας φέρει προβλήματα μέσα στην σχέση σας, ή με το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Παρθένος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Είσαστε δοτικοί περισσότερο από όσο πρέπει Παρθένοι και αυτό ίσως στα μάτια του ανθρώπου σας δείξει ότι είστε δεδομένοι, παραπάνω από ότι χρειάζεται.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Είσαστε χαλαροί και αυτό σας σώζει Ζυγοί. Δεν κρατάτε πια μέσα στο κεφάλι σας και στην καρδιά σας, αναμνήσεις από το άσχημο παρελθόν.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Για τους ατίθασους Σκορπιούς, τα πράματα έχουν αρχίσει και δυσκολεύουν. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα της εποχής και μην παραπονιέστε.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Είσαστε ακίνητοι Τοξότες, και περιμένετε άτομα και καταστάσεις να έρθουν από μόνα τους προς το μέρος σας. Δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο τελικά.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Σκορπιός

Όλοι οι Αιγόκεροι που έχουν πάρει την απόφαση να αναμένουν και αυτό το Καλοκαίρι, για επιστροφή αγαπημένου ατόμου, ίσως και να δικαιωθούν.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Με τον Ερμή να εγκαταλείπει τους Διδύμους, και εσείς Υδροχόοι, θα πάρετε μια βαθιά ανάσα από όλη αυτήν την αστρολογική πίεση. Όλα αλλάζουν προς το καλύτερο.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

Για τα Ψαράκια, σας περιμένουν βαθιά νερά, από τις πρώτες ημέρες κιόλας του Ιουλίου. Έχετε πολλά να δείτε και άλλα τόσα να ακούσετε. Υπομονή λοιπόν.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.