Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 30/06 Πέμπτη

420_yiyoal-l-y

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 30/06

Είσαστε ανυπόμονοι Κριοί, και το μόνο που τελικά μπορείτε να καταφέρετε είναι να δυσκολέψετε την ζωή των άλλων, αλλά και πολύ περισσότερο του αγαπημένου σας.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Αν δεν νιώθετε ασφαλείς μέσα στην ερωτική σας σχέση Ταύροι, καλό θα ήταν να μιλήσετε πιο ανοιχτά με τον άνθρωπο σας, και να βρείτε τους κοινούς κώδικες.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ιχθείς

Επιτέλους έχετε αποφασίσει που θα πάτε διακοπές Δίδυμοι, και με ποιους. Δεν χρειάζεται αν είστε μόνοι, να ψάξετε για σύντροφο από το παρελθόν σας.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

zodia-taro-45

 

Το ενδιαφέρον μιας παλιάς σας ιστορίας, θα αναζητήσετε εσείς οι Καρκίνοι. Οι μέρες με τόση αστρολογική υποστήριξη, μόνο σε καλό μπορούν να σας βγουν.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Κοιτάτε γύρω σας Λέοντες και δεν βλέπετε τίποτα ενδιαφέρον ούτε και συμβατό με τις προδιαγραφές σας. Μην χάνετε την ελπίδα σας. Ο Ήλιος πλησιάζει τον οίκο σας.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι προτεραιότητες που έχετε βάλει Παρθένοι δεν είναι οι σωστές. Το πιο σωστό από όλα είναι, να σταθείτε πρώτα καλά οικονομικά και μετά να ψάξετε για νέο σύντροφο.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

Σχέσεις και συναισθήματα θα περάσουν από την ψιλή σας κρησάρα Ζυγοί. Επίσης μην ξεχνάτε τις σας έχει διδάξει το παρελθόν σας.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Πλούσια αναμένεται η προσωπική σας ζωή τον νέο μήνα Σκορπιοί. Όλα αυτά που αποζητάτε θα τα βρείτε στο πρόσωπο μιας καινούργιας προσωπικότητας.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Αν δεν κάνετε και εσείς το πρώτο βήμα Τοξότες, για να τελειώσετε ημιτελείς καταστάσεις που σέρνονται μήνες – χρόνια, τίποτα δεν θα συμβεί από μόνο του.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Αρκετή διασκέδαση σας περιμένει Αιγόκεροι το επόμενο χρονικό διάστημα. Φτιάξτε τις βαλίτσες και κλείστε από τώρα τα εισιτήρια σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ζυγός

Θα καταφέρετε πολλά Υδροχόοι μέσα στον Ιούλιο. Αυτό ξεκινάει με επαγγελματικές επιτυχίες και συνεχίζεται με αισθηματικές αποκαλύψεις.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Αιγόκερως

Είσαστε έτοιμοι Ιχθείς για να τολμήσετε το μεγάλο βήμα στην αισθηματική σας ζωή. Φροντίστε όμως να έχετε κλειδώσει την πόρτα στο παρελθόν σας.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.