Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 2/07 Σάββατο

filia-pneymatiki-anaptyksi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 02/07

Δεν έχετε καμία άλλη δικαιολογία Κριοί, να πείτε στον άνθρωπο σας. Τα έχετε κάνει όλα λάθος και απλά τώρα έχετε εκτεθεί. Μετά την νέα σελήνη, ξαναπροσπαθήστε.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Λέων

Λέτε τα δικά σας και δεν πείθετε κανέναν Ταύροι. Αυτό σας δίνει και την ελευθερία του να μην εμπλακείτε ακόμη σε κάποια σοβαρή συναισθηματική δέσμευση.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Μπορείτε σίγουρα Δίδυμοι και μόνοι σας. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα το χρειάζεστε, προκειμένου να καθαρίσει και να ξεχάσει το μυαλό σας, υποθέσεις του παρελθόντος.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-taro-45

 

Μην κάνετε κάποια σοβαρή δήλωση ή κίνηση Καρκίνοι, Η νέα σελήνη επάνω σας δεν σας αφήνει να δείτε καθαρά τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

Αν έρθετε αντιμέτωποι με κάποια παλιά σας γνωριμία Λέοντες, το μόνο που θα ήταν καλό να πράξετε είναι να μείνετε ευγενικοί και άβουλοι. Υπάρχει παρασκήνιο.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Μπορείτε να κάντε τις βαρυσήμαντες δηλώσεις σας Παρθένοι, και να δώσετε χρόνο στην άλλη πλευρά να το σκεφτεί με την ηρεμία της. Μην πιέζετε.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ιχθείς

Σίγουρα η μοναχική ζωή δεν ταιριάζει σε κανέναν Ζυγό. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνετε κολλημένοι στο παρελθόν, που έχει κάνει τον κύκλο του.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

Ζείτε και αναπνέετε για την ώρα που εσείς οι Σκορπιοί, θα κατεβάσετε ρολά και θα μπείτε στο καράβι – αεροπλάνο, για τον καλοκαιρινό σας προορισμό.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Σκεφτείτε πιο μεθοδικά Τοξότες τι είναι τελικά αυτό που κρατάει το μυαλό και την καρδιά σας δέσμια στο παρελθόν… που έχετε ομολογήσει, ότι δεν περάσατε καλά.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Αιγόκεροι ετοιμαστείτε για εμφανίσεις και εξομολογήσεις. Μετά τις 05-07 θα έχετε μια σειρά από εκπλήξεις, που θα σας κάνουν την διάθεση και πάλι να είναι στα καλύτερα της.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Σκορπιός

Το μόνο που υπάρχει στο μυαλό σας Υδροχόοι, είναι να μείνετε μόνοι σας αυτό το επόμενο χρονικό διάστημα, ίσως και όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι, μακριά από ερωτικές απογοητεύσεις.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Κοιτάξτε με κάποια μεγαλύτερη συμπάθεια Ιχθείς, το άτομο που εδώ και καιρό κάνει την φιλότιμη προσπάθεια τους να σας κερδίσει. Ίσως και να το αξίζει.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.