Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 23/07 Σάββατο

evdomadiaies-1016314

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/07

Μην δίνετε πολλή σημασία Κριοί, σε αυτά που σας τάζουν. Πρώτα δείτε αν πραγματικά μπορούν να σας αποδώσουν συναισθήματα και τα υλικά, ας περιμένουν.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

Οι επιτυχίες σας είναι ασταμάτητες Ταύροι. Όλοι οι τομείς της ζωής σας εξελίσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σίγουρα και τα συναισθηματικά θα διορθωθούν.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

 

Απολαμβάνετε μια καταπληκτική εποχή Δίδυμοι, που όλα δείχνουν ότι ξεμπλοκάρονται και σας αποδίδουν αυτά που σας αξίζουν.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-taro-45

Ο θετικός τρόπος που αντιμετωπίζετε εσείς Καρκίνοι, την ερωτική σας ζωή, σίγουρα δεν σας αφήνει να ξαναπληγωθείτε και να πονέσετε.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς οι Λέοντες έχετε το πιο αστραφτερό χαμόγελο από όλους, αυτήν την εποχή. Ακόμη καλύτερα από τις ερχόμενες ημέρες που οι πλανήτες σας περικυκλώνουν.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Το ζικ ζακ στην αισθηματική σας ζωή Παρθένοι, θα σταματήσεις άμεσα. Είσαστε ιδιαίτερα αυστηροί και αυτό που ζητάτε είναι πια την ισορροπία σας.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

Για τους ταλαιπωρημένους Ζυγούς, όλα δείχνουν πια να ξεκαθαρίζουν. Σχέσεις, πρόσωπα και γεγονότα σας αποδίδουν την αλήθεια τους,
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Το να μείνετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας, Σκορπιοί, θα σας κάνει πολύ καλό στον ψυχισμό σας, που έχει αλλοιωθεί από τις λάθος συναναστροφές.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Το κλίμα αλλά και τα αστρολογικά είναι πολύ καλά Τοξότες, για να ξεκαθαρίσετε εκκρεμείς ερωτικές καταστάσεις και με το παρελθόν αλλά το δύσκολο παρόν σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζητάτε την δικαίωση Αιγόκεροι, και αυτή θα σας παρουσιαστεί προσεχώς. Άτομα που σας είχαν αδικήσει σε ερωτικό επίπεδο, θα πλησιάζουν με απολογίες.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Υδροχόοι έχετε πολλά ατού αυτήν την εποχή. Είσαστε σε μια κατάσταση που ελέγχετε τα πάντα άρα μπορείτε και να δείτε τι αξίζει να παραμείνει στην καθημερινότητα σας.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Όλοι οι Ιχθείς ονειρεύονται ένα καλό και ήσυχο Καλοκαίρι. Σε αυτό θα βοηθήσει αν αποβάλετε από τώρα τις άσχημες μνήμες, του πρόσφατου παρελθόντος.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.