Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 24/07 Κυριακή

erwtiki-astrologia-171014-sexualiki-apeleytherwsi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 24/07

Χρειάζεστε μια ερωτική αναγέννηση Κριοί. Τον τελευταίο καιρό το μόνο που ζείτε είναι μια ίδια και επαναλαμβανόμενη κατάσταση, από εντάσεις και περιττές παρεξηγήσεις.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

Έχετε βελτιώσει σε πολλά την συμπεριφορά σας Ταύροι. Αυτό θα ανοίξει τις πόρτες τις καρδιάς του ατόμου που σας ενδιαφέρει ερωτικά.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Οι διαμάχες μέσα στα ζευγάρια των Διδύμων συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα. Ίσως να πρέπει να κατεβάσετε τους τόνους και να βρείτε τι πραγματικά φταίει.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Οι σχέσεις σας Καρκίνοι θα περάσουν από ψιλή κρησάρα. Δεν θα ανεχτείτε καμία άλλη πια παράλογη συμπεριφορά, ακόμη και αν αυτή προέρχεται από τον άνθρωπο σας.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Παρακολουθείτε τους πάντες σαν Βασιλιάδες που είστε. Απλά συλλέγετε πληροφορίες για το ποιον θα διώξετε και ποιον θα φέρετε πιο κοντά σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μπορείτε να μείνετε Παρθένοι αυτήν την εποχή απλά άπραγοι. Όλοι και όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς, και σας κάνουν τις προτάσεις τους. Αναμείνατε.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Πολλά αυτά που πρέπει να ρυθμίσετε και να εξηγήσετε εσείς οι Ζυγοί. Τα είχατε φορτώσει στον κόκορα, και τώρα τρέχετε να τα προλάβετε όλα.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Σκορπιός

Οι μέρες Σκορπιοί, που απομένουν για να λήξει ο μήνας σας κάνουν να αισθάνεστε πολύ καλύτερα με τις αισθηματικές σας επιλογές.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Οι Τοξότες, μπορούν να βάλουν έναν στόχο αυτό το Φθινόπωρο για να αλλάξουν προς το καλύτερο την αισθηματική τους ζωή, που χρειάζεται μια ανανέωση.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Οι μέρες που πέρασαν Αιγόκεροι, μπορεί να σας κούρασαν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας, μαζί με τον αγαπημένο σας σύντροφο.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Είστε τυχεροί Υδροχόοι. Ότι και αν έχετε κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα σας έχει βγει σε επιτυχία, και το επόμενο στάδιο είναι η επανασύνδεση με το άτομο που ακόμη αγαπάτε,
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Αντέχετε και τα βάρη και τις ευθύνες Ιχθείς που σας ρίχνουν… ίσως και άδικα. Δεν πειράζει, λίγο υπομονή ακόμη και θα βγείτε κερδισμένοι σε όλα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.