Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 25/07 Δευτέρα

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 25/07

Είσαστε μέσα στην καλή χαρά για καταστάσεις Κριοί, που τελικά εσείς και με την δική σας προσπάθεια, καταφέρατε και φέρατε στην επιτυχημένη έκβαση τους.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ιχθείς

Δυσκολεύεστε να βρείτε μια λύση Ταύροι, με όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ερωτική σας ζωή. Δώστε και λίγο χρόνο στον εαυτό σας.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

 

Μπορείτε να αισθανθείτε καλά πια και ασφαλείς, με την αισθηματική σας ζωή Δίδυμοι. Οι μέρες από τον Αύγουστο, σας παρουσιάζουν τρόπους για να ανανεωθείτε.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

zodia-taro-45

Οι Καρκίνοι που είναι με διάθεση να κάνουν τις ανατροπές τους, θα πρέπει πρώτα να μιλήσουν και να εξηγήσουν, αυτά που θέλουν να αλλάξουν εποικοδομητικά.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αναλύστε πιο προσεχτικά Λέοντες, αυτές τις πληροφορίες που σας δίνονται. Μέσα στον νέο μήνα θα πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, για την πορεία της σχέσης σας.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Οι Παρθένοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί για όλα αυτά που τους ζητούν. Ας κάνουν και οι άλλοι κάτι παραπάνω για εσάς… και ύστερα ανταποκρίνεστε ανάλογα.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Διαχωρίστε την θέση σας Ζυγοί. Μην μπλέκετε το παρελθόν με τον παρόν και σίγουρα μην αφήνετε σε κανένα υπονοούμενα. Θα βρεθείτε εκτεθειμένοι.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Το διάστημα που απομένει μέχρι να φύγει ο Ιούλιος, Σκορπιοί, σας δίνει όλες τις ευκαιρίες για να βγάλετε τις παρωπίδες, και να δείτε πιο ξεκάθαρα τις επιθυμίες σας.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Η δουλειά σας Τοξότες, σας κρατάει καθηλωμένους. Αυτό σίγουρα είναι και κάτι που μέσα στο Καλοκαίρι, θα σας κάνει να σκεφτείτε και παραπάνω την αισθηματική σας ζωή.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Αλλιώς τα λέτε Αιγόκεροι και αλλιώς τα εισπράττουν. Καλό θα ήτα να γίνετε πολύ πιο συγκεκριμένοι στις απαιτήσεις σας. Όποιος δεν αρέσκεται μπορεί να αποχωρήσει.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η θετική σας σκέψη Υδροχόοι, είναι αξιοθαύμαστη. Αυτό είναι και κάτι που θα παρατηρήσει και ο άνθρωπος σας πιο ειδικά, και θα σας έρθει κατά πολύ αλλαγμένος.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιός

Κερδίζετε σε κάθε επίπεδο και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε Ιχθείς, πολύ πιο καλά ψυχολογικά από κάθε άλλη φορά. Αυτό προσεχώς θα εμπλουτιστεί και με νέο έρωτα.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.