Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 26/07 Τρίτη

erwtikes-22314

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 26/07

Κινητικότητα υπάρχει σε όλους του Κριούς, που απλά ζητούν πια η προσωπική τους ζωή να ξεκαθαρίσει. Το στυλ του όλα μαζί, δεν ταιριάζει πια στην φιλοσοφία σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Παρθένος

Κοιτάξτε όλες τις γωνίες και τις χαραμάδες της σχέσης σας Ταύροι. Κάτι δεν πάει καλά. Μην πάτε στο επόμενο βήμα, αν πρώτα δεν λύσετε τα τρέχοντα ζητήματα.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

 

Ο κυβερνήτης σας σε ερωτικά παιχνίδια με την Αφροδίτη, Δίδυμοι, σας κάνει τους πρωταγωνιστές τις εποχής και σας δίνει όποιον και ότι θέλετε… άμεσα.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-taro-45

Θα καταφέρετε αν αποφύγετε σοβαρά παρατράγουδα, αν εσείς οι ίδιοι Καρκίνοι, μιλήσετε από τώρα για όλα αυτά που υπάρχουν, στις σκέψεις σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Είναι μια εποχή που όλοι οι Λέοντες θα τραβήξουν το χαλί κάτω από βολεμένες καταστάσεις και ελπίδες, που δεν έχουν αύριο.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Σκορπιός

Ζητήστε αυτά που σας έχουν λείψει μέσα στην σχέση σας Παρθένοι. Με το να κοιτάτε και να παραμένετε μουγκοί, δεν θα αλλάξει κάτι από μόνο του.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Ανήκετε στα πιο περίπλοκα ζώδια Ζυγοί. Αυτό όμως είναι και κάτι που να γίνετε τροχοπέδη στην προσωπική σας ζωή, ακόμη και στο τώρα.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Ο Άρης σε όψεις με τον Ερμή, δίνει σε όλους τους Σκορπιούς μια παραπάνω γοητεία και μαγνητισμό, προκειμένου να βρουν το επόμενο σωστό ταίρι τους.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Αιγόκερως

Ίσως και να χρειάζεστε εσείς οι Τοξότες, ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας. Οι τελευταίες εβδομάδες σας κούρασαν και σας έβγαλαν, από τα προγράμματα σας.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Αναλύετε τα πάντα εσείς οι Αιγόκεροι. Κάπου εκεί χάνετε και η ουσία. Όταν μιλάτε για συναισθήματα κρατήστε αυτό που αισθάνεστε, και ζείτε εκείνη την στιγμή.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για εσάς του Υδροχόους, μια προσοχή παραπάνω σε όλα αυτά που σας δηλώνουν. Άλλωστε έχετε ακούσει πολλά και υπερβολικά τον τελευταίο καιρό.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Όλα ξεκινούν και τελειώνουν σε εσάς Ιχθείς. Με τόσα καλά να ανοίγονται μπροστά σας, εσείς είστε αυτοί που ηγείστε των καταστάσεων.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.