Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 28/07 Πέμπτη

art-love-3336

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/07

Μελετάτε κάθε κίνηση αυτού που σας ενδιαφέρει Κριοί. Αυτό είναι όμως κάτι που δεν πρέπει να σας απορροφήσει. Έχετε και την δική σας ζωή.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τίποτα αυτές τις ημέρες δεν εξελίσσεται Ταύροι όπως το είχατε σχεδιάσει. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να δείτε τι μπορείτε να διορθώσετε.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Παρθένος

 

Κάποιες μικρές καθυστερήσεις Δίδυμοι, στα περίπλοκα σχέδια σας δεν είναι ικανά για να σας ανακόψουν την πορεία προς την κατεύθυνση της επανασύνδεσης.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

zodia-taro-45

Όλοι οι Καρκίνοι έχουν ένα τεράστιο χαμόγελο. Το άτομο που ερωτικού σας ενδιαφέροντος θα εμφανιστεί και με διπλωματική συμπεριφορά, θα προσπαθήσει να σας κατακτήσει.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Νιώθετε διαφορετικά πια Λέοντες. Οι αισθηματικές ανασφάλειες είναι κάτι που πια έχετε προσπεράσει και το μόνο που ζητάτε, είναι να περάσετε καλά στις διακοπές σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

Όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς Παρθένοι. Μπορείτε και να τολμήσετε κάτι εναλλακτικό για να έλξετε το άτομο που ερωτικού σας ενδιαφέροντος.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Σκορπιός

Οι Ζυγοί που έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους, να κάνουν μα αισθηματική προσέγγιση, στο άτομο που σκέφτονται, πιθανόν να έχουν και επιτυχία.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Για τους ατίθασους Σκορπιούς που έχουν την διάθεση της περιπέτειας, αυτό το Καλοκαίρι, μια προσοχή παραπάνω σε όλους και όλα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Οι Τοξότες που είναι κλεισμένοι στον εαυτό τους ένεκα ερωτικών απογοητεύσεων, θα μπορέσουν να ξαναβρούν το σθένος τους.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Υπάρχει η ανάγκη σε όλους του Αιγόκερους για ερωτικά ξεκαθαρίσματα, είτε αυτά αφορούν το παρελθόν, είτε αυτά αφορούν το παρόν και τις εκκρεμότητες του.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Είστε σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων που θα σας φέρει κοντά εσάς τους Υδροχόους, σε μια νέα γνωριμία που μπορεί να γοητεύει την καρδιά σας.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Παρθένος

Η αυτοπεποίθηση που έχετε Ιχθείς, είναι κάτι που θα σαγηνεύσει το άτομο που τον τελευταίο καιρό προσπαθείτε να κατακτήσετε.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Σκορπιός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.