Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχεσεων 8/04 Παρασκευή

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 08/04

Οι Κριοί, θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις, μέσα από τρίτους – γνωστούς. Η ερωτική σας ισχύ έχει ακόμη πάνω σε κάποια παλιά σας γνωριμία.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

Δείξτε παραπάνω υπομονή, οι Ταύροι, σε αυτά που σας συμβαίνουν. Τα άστρα θα σας ευνοούν σε όλα περισσότερο από την νέα εβδομάδα.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Παρθένος

 

Θα χρειαστεί να ψάξετε πιο βαθιά εσείς οι Δίδυμοι. Πολλά αυτά που σας έχουν σκοπίμως κρύψει. Μην ανταπαντήσετε άμεσα, σκεφτείτε πρώτα.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

zodia-taro-45

Έχετε ανάγκη, οι Καρκίνοι, να μείνετε μόνοι σας αυτό το διάστημα. Ο Κρόνος – Δίας, σας βάζουν σε μια διαδικασία ώριμων σκέψεων, για τις επόμενες κινήσεις.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι Λέοντες που είναι σε σοβαρές και απόλυτες σκέψεις, για να μην πάνε πίσω σε άσχημες καταστάσεις και άτομα αναξιόπιστα τους παρελθόντος, πιθανόν να το καταφέρουν.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

Για εσάς τους Παρθένους, που όλα στα αισθηματικά είναι δύσκολα, αν τελικά δεν μπορείτε να εναρμονιστείτε με τους όρους της άλλης πλευράς, καλύτερα μην υποχωρήσετε.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Έχετε σηκώσει τα χέρια ψηλά, οι Ζυγοί. Είναι τόσο δυσνόητη αυτή η εποχή για την προσωπική σας ζωή, που σίγουρα, σας έχει κουράσει και αποθαρρύνει.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Ακόμη είναι μέσα στο ‘σκοτεινό’ σας μυαλό Σκορπιοί, οι άσχημες εικόνες από σχέσεις που δεν ευδοκίμησαν. Άρα μην κάνετε το λάθος να πάτε πάλι πίσω.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Πολλά τα ζητήματα καρδιάς που έχει φέρει στην επιφάνεια ο Άρης στους Τοξότες. Θα χρειαστεί να κάνετε μια παραπάνω υπομονή, 2-3 εβδομάδες και όλα αλλάξουν
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιός

Οι Αιγόκεροι, είναι οι πιο ευνοημένοι του μήνα, που θα δουν του άλλους να κάνουν τις αληθινές τους προσπάθειες, για να τους ξαναζωντανέψουν την φλόγα της αγάπης.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

Δεκτικοί είσαστε εσείς οι Υδροχόοι, σε προτάσεις και επικοινωνίες με το παρελθόν σας, που έρχεται με φόρα και θέλει να σας κατακτήσει.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Μην πείτε πολλά Ψαράκια. Σήμερα και αύριο, ο Ποσειδώνας κάνει άσχημες όψεις με τον Κρόνο, και σας βγάζει τον επιθετικό σας εαυτό. Ηρεμία.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.