Εποχή Διδύμων. Χαμογελάστε, το σύμπαν βγάζει φωτό

ermis-zvdio-didymoi

Εποχή Διδύμων. Χαμογελάστε, το σύμπαν βγάζει φωτό

Ο Ήλιος στις 20/05 επιτέλους περνάει στο οίκο των Διδύμων. Κάτι που το περιμένει όλο το σύμπαν και ο ζωδιακός κύκλος. Μαζί με αυτό, σχεδόν θα συμβεί κολλητά χρονικά, η ορθή πορεία του Ερμή, και η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων.

 

Αναλυτικά τα ζώδια:

Κριοί: Οι Αέρηδες σας πάνε και το ξέρετε. Είναι ίσως η πιο κατάλληλη εποχή για να αφήσετε οριστικά πίσω σας τις λαθεμένες επιλογές, και να κοιτάξετε τι άλλο μπορεί να σας συμπληρώνει. Σε οικονομικό επίπεδο, να είστε σίγουροι, ότι θα πατήσετε καλύτερα από Ιούνιο.
Ευνοημένοι περιόδου: Όλοι

zodia-taro-45

Ταύροι: Ίσως είναι και μια κρυφή ευχή σας, να φύγουν όλοι αυτοί οι πλανήτες από πάνω σας, καθώς σας μπέρδεψαν πάρα πολύ, και ιδίως ο Ερμής. Σε όλη αυτήν την αστρολογική βαβούρα, ήρθαν και πολλές ευκαιρίες για να διώξετε άτομα από την ζωή σας, που μέχρι τώρα μόνο σας ταλαιπωρούσαν.
Ευνοημένοι περιόδου: Οι περισσότεροι

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Έχετε τους προβολείς του σύμπαντος επάνω σας… και σας αρέσει. Ο Ήλιος που θα παραμείνει πάνω στον ζωδιακό σας οίκο για 4 εβδομάδες, θα σας δώσει τις καλύτερες και τις πιο συγκροτημένες λύσεις, σε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν. Κυρίως σε αισθηματικό επίπεδο, τα πράματα θα βρουν την πορεία τους.
Ευνοημένοι περιόδου: Του Πρώτου δεκαημέρου

Καρκίνος: Τα πράματα προχωρούν ικανοποιητικά και σας δικαιώνουν σε όλα τα επίπεδα. Ο ανταγωνισμός μέσα σε ζευγάρια, θα υποχωρήσει και θα μπορέσετε και πάλι να έρθετε σε μια ισορροπία, που θα σας πάει και ένα βήμα πιο κάτω. Αμείωτο το ενδιαφέρον για τους χωρισμένους, που έχουν στις βλέψεις τους, την επανένωση.
Ευνοημένοι περιόδου: Των πρώτων Μοιρών

Λέων: Έχετε εξ ολοκλήρου τον έλεγχο των πραμάτων. Αυτό θα ενισχυθεί πολύ από την ημέρα της Πανσελήνου και μετά. Οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, που επέλεξαν την φυγή από την δέσμευση, ίσως κάνουν και πάλι σκέψεις για επιστροφή και καινούργιες προτάσεις, που θα διαφοροποιήσουν το κλίμα.
Ευνοημένοι περιόδου: Του Τρίτου δεκαημέρου

Παρθένος: Οι συνθήκες της καθημερινότητας σας αλλάζουν προσεχώς, και σε αυτό θα βρείτε θετική ανταπόκριση από τον σύντροφο σας, που σας εμπιστεύεται στο απόλυτο. Αυτοί που προετοιμάζονται για γάμο και οικογένεια, θα καταφέρουν μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες, να τα ολοκληρώσουν όλα με επιτυχία.
Ευνοημένοι περιόδου: To τελευταίων Μοιρών

Ζυγός: Ένα δύσκολο μεταβατικό διάστημα, που όλα θα τα ανατρέψετε. Δεν είστε το ζώδιο που θα ανεχτεί την μετριοπάθεια στην αισθηματική του ζωή. Από την στιγμή που η Αφροδίτη, θα περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων, εσείς θα βρείτε ή και θα σας φανερωθούν οι λύσεις που ψάχνετε. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα έχουν σύντομα κάτι καρμικό να τους γνέφει.
Ευνοημένοι περιόδου: Όλοι

Σκορπιός: Όλος ο επόμενος ζωδιακός μήνας, είναι άκρως ευνοϊκός για εσάς. Πολλές οι αισθηματικές προσφορές που σας έρχονται από το παρελθόν αλλά από τις αρχές του Ιουνίου και μετά. Εσείς οι Σκορπιοί που διατηρείτε και κάτι παράλληλο στην αισθηματική σας ζωή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δυσκολευτείτε πια να το έχετε και στο μέλλον.
Ευνοημένοι περιόδου: Των τελευταίων Μοιρών

tarw-taro-xartomanteia

Τοξότης: Τα δεδομένα με του Άρη και Κρόνο, μέσα στον οίκο σας, θα ελαφρύνουν κατά πολύ, από την ώρα που ο Ήλιος θα περάσει στους Διδύμους. Οι συζητήσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο μέσα σε ζευγάρια που ψάχνουν να βρουν τους τρόπους για να ξαναείναι μαζί. Ακόμη και οι αδέσμευτοι, θα τύχουν ευκαιριών για σοβαρούς δεσμούς.
Ευνοημένοι περιόδου: Του Πρώτου δεκαημέρου

Αιγόκερως: Πολλές οι νέες αφίξεις για όλα τα δύσκολα παιδιά. Μέσα στον Ιούνιο, όλοι οι Αιγόκεροι θα έχουν βρει τον έρωτα της ζωής τους, ή θα έχουν σμίξει με τον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει. Οι Αιγόκεροι που έχουν ερωτική σχέση με άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία ή σε απόσταση, είναι οι μόνοι που θα σκεφτούν τον οριστικό χωρισμό.
Ευνοημένοι περιόδου: Όλοι

Υδροχόος: Σίγουρα το ζώδιο των Διδύμων, που είναι συγγενικό σας, θα σας φέρει άπλετη τύχη σε όλους τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Δηλώστε στον άνθρωπο σας τι ακριβώς ζητάτε, και να είστε σίγουροι ότι θα σας ανταποδοθεί. Όσοι έχουν ανακατέψει παρελθόν και παρόν, προβλέπεται να μένουν μόνοι τους.
Ευνοημένοι περιόδου: Του Τρίτου δεκαημέρου

Ιχθείς: Το κοντρόλ των αισθημάτων σας, έχει χαθεί. Είσαστε μπλεγμένοι με πολλά άτομα αυτήν την περίοδο και σίγουρα έχετε μπερδευτεί. Φροντίστε μέχρι το τέλος του Μαίου, να δώσετε την βαρύτητα σε αυτούς που το αξίζουν. Οι χωρισμένοι, από τις αρχές του μήνα, θα βρουν τους τρόπους να είναι και πάλι μαζί.
Ευνοημένοι περιόδου: Των τελευταίων Μοιρών