Ερμης στην Παρθενο 30/07-07/10

Ο Ερμής σπίτι του στην Παρθένο, 30 Ιουλίου – 7 Οκτωβρίου, 2016

Ο Ερμής κυβερνά την Παρθένο, έτσι είναι στο “σπίτι του” όπως λέμε στην αστρολογία. Και ιδού, η αφύπνιση της εργάτριας μέλισσας. Αυτή είναι μια μεγάλη διέλευση, επειδή αργότερα ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στην Παρθένο – περισσότερα γι’ αυτό τον επόμενο μήνα.

Η Παρθένος έχει μια κακή φήμη για το ότι είναι τόσο απασχολημένη με την ακρίβεια, αλλά αυτός είναι ο τρόπος που η Παρθένος καταφέρνει τα πάντα. Ο Ερμής στην Παρθένο δεν έχει την πολυτέλεια να γλιστρά στην ονειροπόληση. Υπάρχει ένα ολόκληρο χωράφι να συγκομισθεί και το φως του ήλιου καίει! Θα ήσασταν εξίσου μεθοδικοί, αν είχατε μια τέτοια δουλειά να κάνετε. Ας επιστρέψουμε στο σώμα και τα χέρια που έχουμε μπροστά μας.

 

Άλλοι αγωνίζονται να επιτύχουν αυτό που έρχεται αβίαστα (φαινομενικά τουλάχιστον) στον Ερμή στην Παρθένο. Αριστοτεχνικά αυτός καταπιάνεται με πολλές ευθύνες ταυτόχρονα. Με τον Ερμή στην Παρθένο, θα αξιοποιήσουμε την αντικειμενική, παραγωγική κριτική σκέψη. Ήρθε η ώρα να εξετάσουμε τη σειρά της καθημερινότητας μας.

zodia-taro-45

Η Παρθένος είναι η γνώριμη φωνή που ψιθυρίζει πόσο ωραία θα ήταν να επαναφέρουμε το καθεστωτικό ημερήσιο πρόγραμμα μας. Ήρθε η ώρα να κλαδέψουμε, να ταξινομήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η Παρθένος κυβερνά το καθημερινό έργο, όπως το καθάρισμα, καθώς και την υγεία και τη διατροφή. Οι μη ισορροπημένοι Παρθένοι συνήθως υπολείπονται σε αυτόν τον τομέα – είναι επιρρεπείς στο χάος, την κακή υγεία, την έλλειψη ρουτίνας.

Προσέξτε την κριτική και τα σκληρά λόγια, τόσο στους άλλους, όσο και στον Εαυτό και / ή στην συνείδηση του. Μια σημαντική πρόκληση για τον Ερμή στην Παρθένο είναι να μάθει πώς να αφήνετε, να αφήσει τα πράγματα να είναι όπως είναι. Η Παρθένος θέλει να διορθώσει τα πάντα, αλλά δεν γίνετε ή δεν πρέπει να διορθωθούν τα πάντα! Έχετε στο μυαλό σας τον συντονισμό και όχι τον έλεγχο.

zwdia - love

Μπορούμε να μάθουμε περισσότερα για τον Ερμή στην Παρθένο κοιτάζοντας τον προκάτοχό του, Λέοντα. Τα θέματα της Παρθένου χτίζονται πάνω σε αυτά του Λέοντα, οπότε εξετάζοντας το λιοντάρι, όλα του τα ελαττώματα, μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τα πρότυπα συμπεριφοράς της Παρθένου. Οι σε σύνοδο αστερισμοί ταλαντεύονται άγρια και διαμετρικά αντίθετα ο ένας από τον άλλο, από την άποψη των τάσεων και του χαρακτήρα για να δημιουργήσουν μια συμμετρικά αντίθετη δράση, μια εξισορρόπηση των κοσμικών κλιμάκων αν θέλετε. Αυτό σημαίνει ότι η Παρθένος, σε

αντίθεση με τον Λέοντα, σκέφτεται πάρα πολύ. Η Παρθένος είναι πάντα στην αναλυτική υπερβολή. Μπορεί να μην το κάνει αμέσως, αλλά ο Ερμής στην Παρθένο ποτέ δεν παραλείπει να εκφράσει το πως αισθάνεται, παρά τις νευρώσεις του.

zwdia shmera

Όταν οραματίζομαι αυτή τη διέλευση, βλέπω ένα πουλί να περνά με αιχμηρά μάτια. Βλέπω μια σπείρα να συντρίβεται και να φωλιάζει αθόρυβα σε μια ατελείωτη λούπα του μυαλού. Ο Ερμής διοχετεύει κάθε αστερισμό απευθείας στη διανοητική διαδικασία και στην Παρθένο αυτό εκδηλώνεται ως μια συνεχής επιτήρηση.

Ένα υπερδραστήριο μυαλό μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε μια δίνη παράνοιας, μεταξύ πολλών άλλων πιθανών και εξίσου ανθυγιεινών διανοητικών παγίδων. Κάντε σε όλους τη χάρη και παραμείνετε απασχολημένοι για να αποφύγετε αυτές τις παγίδες. Πρόκειται να αναπτύξετε κάποιες νέες κεραίες, αλλά μην ανησυχήσετε.

zodia-zvdia-75

Ο σκοπός αυτής της εξαιρετικής οξυδέρκειας δεν είναι να σας κολλήσει σε παράφρονες υποθετικές εφαπτόμενες ή σε ασήμαντες ανησυχίες, αλλά να σας βοηθήσει να είστε αποτελεσματικοί και να φροντίσετε για όλες τις λεπτομέρειες. Θα το καταλάβετε αμέσως αν δεν έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε, γιατί το μυαλό σας θα περιπλανηθεί αμέσως στις πιο ασήμαντες των ανησυχιών και στη συνέχεια θα παραμείνει εκεί να σκούζει σαν χαλασμένος δίσκος.

Ο Ερμής στην Παρθένο χαλιναγωγείται καλύτερα μέσω της ανιδιοτελούς υπηρεσίας – όταν περνούμε το χρόνο μας δίνοντας πίσω για το γενικότερο καλό, κρατάμε τα προβλήματά μας σε σωστή προοπτική. Μπορεί να αισθανθείτε λίγο ρομποτικοί, αυτό είναι φυσιολογικό. Φλυαρήστε μικρές μέλισσες και μην σταματάτε, θα υπάρξει χρόνος για να μυρίσετε τα λουλούδια αργότερα.

Ο Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

Ερμηνείες  του Διελαύνοντος Ερμή

Ο Ερμής κυβερνήτης

zwdia-66