Ερωτικά Πάθη, αμαρτίες …προβλέψεις για τους άλλους!

erwtiko-test

Ερωτικά Πάθη, αμαρτίες …προβλέψεις για τους άλλους!

Το Καλοκαίρι ετοιμάζεται να εισβάλει δυναμικά, και ήδη ο ζωδιακός κόσμος, έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του, για το πώς θα το περάσει… και με ποιον. Ένας αστρολογικός ουρανός, που ευνοεί για φέτος τον Έρωτα και την οικονομική άνεση.

Άρα… στα προσεχώς…!

 

Σίγουρα μέσα στους πιο τυχερούς της εποχής είναι οι Δίδυμοι, με τον Ήλιο να τους ευλογεί και οι Σκορπιοί, που κουράστηκαν να περιμένουν και απλά στο τώρα έχουν βρει τον τρόπο και τον δρόμο, που θα τους οδηγήσει στις επιτυχίες, κάθε είδους που πραγματικά… είναι κοντά.
Ευνοϊκό διάστημα: 11 – 19 Ιουνίου

zodia-taro-45

Δεν μασάτε τα λόγια σας εσείς οι Κριοί, και άλλο τόσο εσείς οι Υδροχόοι. Οτιδήποτε δεν σας ταιριάζει και πιθανόν να μπαίνει εμπόδιο στα άμεσα σχέδια σας, θα τερματιστεί. Οικονομική άνεση και σταθερότητα, είναι τα χαρακτηριστικά των πολύμηνων κόπων σας.
Ευνοϊκό διάστημα: 02 – 14 Ιουνίου

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Δεχτείτε τις αλλαγές εσείς οι γήινοι Ταύροι, και οι αγαπητοί Ιχθείς, σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ο δικός σας ο δρόμος, μέχρι τώρα δεν σας έβγαλε πουθενά, άρα δείτε και κάτι διαφορετικό. Σε αυτές τις ανατροπές σας, θα δείτε και χρήμα να κατακλύζει την τσέπη σας.
Ευνοϊκό διάστημα: 05 – 17 Ιούνιου

Το ότι εσείς οι Καρκίνοι και οι Παρθένοι, διατηρείτε σχέσεις, τις περισσότερες φορές, δεν είναι κοντά στα δικά σας δεδομένα, μόνο πιο μελαγχολικούς σας κάνει. Αυτό είναι μια κατάσταση, που σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί και το Καλοκαίρι. Είσαστε πιο έμπειροι από κάθε άλλη φορά… και σίγουρα πρέπει να προστατέψετε την καρδιά σας.
Ευνοϊκό διάστημα: 02 – 11 Ιουνίου

 

 

Τα Λιοντάρια που έχουν χωρίσει, αλλά και οι Τοξότες, που αναζητούν το επόμενο ταίρι τους, θα έχουν φρέσκιες γνωριμίες που θα τους ανανεώσουν σε κάθε επίπεδο. Τα παλιά και τα άσχημα, σίγουρα πια θα ξεχαστούν και ο δρόμος της αγάπης, ίσως και αυτό το Καλοκαίρι …να τους οδηγήσει στον καρμικό τους προορισμό.
Ευνοϊκό διάστημα: 06 – 18 Ιουνίου

Είσαστε τα Ζυγάκια και οι Αιγόκεροι, έτοιμοι για όλα! Αυτό συμπεριλαμβάνει νέους έρωτες, πολύ και τυχερό χρήμα αλλά και μια ψυχολογία, που θα σας βάλει σε νέους και ποιοτικούς κύκλους. Τα άστρα είναι υπέρ σας και αυτό θα σας λύσει, από τα κρυφοκοιτάγματα του παρελθόντος!
Ευνοϊκό διάστημα: 04 – 14 Ιουνίου

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Ωροσκοπιου της Νεας Σεληνης για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις