Ερωτικά Σκάνδαλα και Αστρολογικά Συνοικέσια

Ερωτικά Σκάνδαλα και Αστρολογικά Συνοικέσια

 

Με πέντε ανάδρομους πλανήτες και μια νέα σελήνη, προσεχώς όλα είναι πιθανά και δυνατά, στα αισθηματικά ζητήματα για τις επόμενες εβδομάδες.

 

 

Αναλυτικά τα ζώδια:

Κριός: Καταφέρνετε πάντα να δυναμιτίζετε την ατμόσφαιρα και να μένετε μόνοι. Οι επόμενες 2-3 εβδομάδες θα σας δώσουν την ευχέρεια, να ανασυντάξετε δυνάμεις και να πλησιάσετε με μεγαλύτερη διπλωματία τους στόχους σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα δουν ξαφνικές κινήσεις από το πρώην ταίρι τους.
Life Luck: 90 %

Ταύρος: Στην εποχή σας την ζωδιακή συμβαίνουν όλα. Ανάδρομες πορείες πλανητών, και με τον Κυβερνήτη σας πάνω σας, όλα μπορείτε να τα καταφέρετε. Αυτοί που είναι μόνοι, θα βρεθούν μέχρι τα τέλη του Μαίου, μπροστά σε μια απροσδόκητο έρωτα, που θα αλλάξει το τοπίο της αισθηματικής τους ζωής.
Life Luck: 85%

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Ο Ερμής σας, είναι σε ισχυρή θέση προς όλα τα αέρινα ζώδια και φυσικά πολύ περισσότερο για εσάς. Όλοι οι Δίδυμοι μέχρι και την λήξη του φαινομένου, θα έχουν τις ευκαιρίες τους να φέρουν πίσω το άτομο που τους έχει εγκαταλείψει. Ακόμη και αν αυτό ανάγεται μήνες ή και χρόνια πριν. Δυνατότητα για νέες γνωριμίες και στους εργένηδες.
Life Luck: 80%

Καρκίνος: Το μυαλό σας έχει μπλεχτεί ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά άτομα που έχουν ζητήσει την ερωτική σας προσοχή. Οι μέρες σαφώς και δεν είναι οι καλύτερες για να διατηρήσετε ή να ενάρξετε διπλά παιχνίδια. Αντιθέτως είναι ιδανικές για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, και να κρατήσετε ότι μόνο αξίζει.
Life Luck: 95%

Λέων: Είσαστε πάνω σε ένα σταυροδρόμι και οι ελεύθεροι και οι εν σχέση. Οι παλιές ιστορίες θα γίνουν πειρασμοί για τους χωρισμένους και δεν αποκλείεται να ανακύψουν ζητήματα, για σμίξιμο και πάλι των συντρόφων. Αυτοί που είναι ήδη σε γάμο – δέσμευση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα θελήσουν να πάνε την σχέση τους, ένα βήμα πιο πέρα.
Life Luck: 85%

tarw-taro-xartomanteia

Παρθένος: Δυο σοβαροί πλανήτες ( Ερμής και Δίας ), είναι σε δύσκολες όψεις με το ζώδιο σας, κάτι που σας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο στην προσωπική σας ζωή. Οι πιο πολλοί είναι εγκλωβισμένοι, σε σχέσεις που δεν τους εκφράζουν, απλά μένουν εκεί από συνήθεια και ανασφάλεια.
Life Luck: 80%

Ζυγός: Ζητήστε και θα λάβετε αυτό που επιθυμείτε, αρκεί να απορρίψετε από το παρόν σας τα άτομα που δεν σας συμπληρώνουν την ζωή, όπως εσείς επιθυμείτε. Έχετε δώσει στον εαυτό σας τα πρέποντα χρονικά όρια και θα πρέπει να τα τηρήσετε. Εσείς ιδίως, με την Αφροδίτη αυτήν την εποχή στον Ταύρο, αποφύγετε το σμίξιμο με το παρελθόν σας.
Life Luck: 95%

Σκορπιός: Πολλά τα καινούργια πρόσωπα, που θα μπουν στην αισθηματική σας ζωή μέχρι την ερχόμενη πανσέληνο και θα ταράξουν τα νερά σας. Οι περισσότεροι Σκορπιοί είτε είναι μόνοι τους, είτε δεν περνούν καλά μέσα στους δεσμούς τους. Αυτό με τις όψεις της Αφροδίτης πάνω στον οίκο σας, θα αλλάξει άρδην.
Life Luck: 90%

Τοξότης: Έχετε ήδη τοποθετηθεί για τα θέλω σας και την συνέχεια της σχέσης. Αν αυτά τελικά δεν τα καλύψετε, το πιο πιθανόν είναι μέσα στον Μάιο, να αποχωρήσετε. Ήδη κάτι καινούργιο από το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον σας γνέφει θετικά. Ξεκαθαρίστε πρώτα όμως την θέση σας.
Life Luck: 85%

Αιγόκερως: Η κατάσταση του δικού σας ζωδίου είναι ίσως η δυσκολότερη καθώς, ελάχιστοι είναι οι Αιγόκεροι που μένουν ικανοποιημένοι από την ερωτική τους πραγματικότητα. Οι μέρες μετά τις 10 – 05 θα αναδείξουν όλα τα προβλήματα μέσα σε δεσμούς που μάλλον δεν έχουν τις προδιαγραφές για να προχωρήσουν.
Life Luck: 80%

Υδροχόος: Είσαστε οι πιο ευνοημένοι των ημερών, και του τόσο περίπλοκου αστρολογικού γίγνεσθαι. Αυτοί που έχουν απομακρυνθεί από τον άνθρωπο τους, ένεκα παρεξηγήσεων, θα βρουν την επικοινωνιακή οδό για να ξεφύγουν από τις ίδιες και επαναλαμβανόμενες καταστάσεις. Η μοίρα των ελεύθερων, ορίζει καινούργιο έρωτα μέσα στην εποχή του Ταύρου,
Life Luck: 80 %

Ιχθείς: Οι περισσότερες όψεις πιάνουν και το δικό σας ζώδιο. Άρα καλύτερα, μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τα αισθηματικά σας αυτήν την περίοδο. Ακόμη και αν θέλετε να προτείνετε κάτι για βελτίωση, κάντε το μετά τις 15-05. Όσοι είναι μόνοι τους, μέχρι την Πανσέληνο, θα έρθουν σε επαφή με καινούργιο κόσμο που θα τους φτιάξει την ψυχολογία.
Life Luck: 90%