Ερωτικά τετ – α- τετ για όλα τα ζώδια

zwdia-evdomadiaies-20261014

Ερωτικά τετ – α- τετ για όλα τα ζώδια

Το Καλοκαίρι φεύγει, και οι νέες γνωριμίες και οι επαφές έχουν ήδη γίνει. Αυτό που περιμένουν πια όλα τα ζώδια, είναι αυτές οι καταστάσεις, μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, να εξελιχθούν σε κάτι πιο σοβαρό – ξεκάθαρο.

Για όλα τα ζώδια:

 

Σίγουρα τα περισσότερα τηλέφωνα… από νέα πρόσωπα τα έχετε μαζέψει εσείς οι Τοξότες και οι Υδροχόοι. Τώρα με την ησυχία σας, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τι και ποιος σας αρέσει περισσότερο. Μέχρι τότε, βάλτε σε μια σειρά τα οικονομικά σας.
Ερωτική τύχη : 4 / 5

zodia-taro-45

Παραδόξως τα ζωηρά παιδιά, οι Δίδυμοι και οι Κριοί, έχουν κολλήσει στο παρελθόν τους, και ακόμη παλεύουν να το φέρουν και πάλι στο παρόν τους. Κάτι νέο δεν τους ενδιαφέρει, και πιθανόν, με τον ανάδρομο Ερμή, να υποστηρίζει τις παλιές συναισθηματικές καταστάσεις, να το καταφέρουν.
Ερωτική τύχη : 4 / 5

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, έχουν ήδη εντοπίσει τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής τους, που τους έχει κερδίσει σε κάθε επίπεδο. Οι μέρες της Παρθένου που ακολουθούν, θα σας αποδείξουν ότι έχετε δίκιο. Επίσης, κάποια ανέλπιστα οικονομικά ποσά θα πέσουν στα χέρια σας.
Ερωτική τύχη : 4 / 5

Όσο και να προσπαθείτε εσείς οι Ταύροι, με τις υλικές σας προσφορές αλλά και οι Καρκίνοι με τα ερωτικά σας λόγια, αν τελικά, αυτή η νέα γνωριμία, δεν έχει χημεία, απλά θα τελειώσει. Ωστόσο, μην απογοητεύεστε έχετε πολλά ακόμη να δείτε και να αισθανθείτε.
Ερωτική τύχη : 5 / 5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν εσείς οι δύσκολοι Λέοντες και οι ακόμη πιο δύσκολοι Σκορπιοί, έχετε καταλάβει, ότι το άτομο που τώρα τελευταία έχει εισέλθει στην καθημερινότητα σας, σας γνέφει θετικά, ίσως και να έχει έρθει το κατάλληλο χρονικό σημείο, να περάσετε την αισθηματική επίθεση.
Ερωτική τύχη : 3 / 5

Η τύχη σε κάθε επίπεδο, σε εσάς τους Παρθένους αλλά και τους Ζυγούς, σας χαμογελά πλατιά και παρατεταμένα. Το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα σας πλησιάσει, με σκοπό να έρθετε πιο κοντά επικοινωνιακά … για αρχή. Τα υπόλοιπα … θα χρειαστούν χρόνο και τρόπο!
Ερωτική τύχη : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia