Ερωτικές Δονήσεις – Αστρολογια 22-28/05

zwdia-afriditi-krios

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη

Ο Ήλιος θα περάσει την πρώτη του εβδομάδα στους Διδύμους – το ζώδιο του δυϊσμού.

Η θέση του αυτή ευνοεί τα πιο απρόβλεπτα ζευγαρώματα και τους πιο αναπάντεχους συνδυασμούς που θα πιάσουν τους πάντες προ εκπλήξεως! Ποιος θα φανταζόταν ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι είχαν τόσα πολλά κοινά; Δεν υφίστανται τώρα η επιλογή ενός «βιβλίου» από το εξώφυλλό του!

 

Η ενέργεια των διερευνητικών και επικοινωνιακών Διδύμων θα αναβιώσει την τέχνη του διανοητικού διαλόγου, καρυκευμένου με πολλούς σπιρτόζικους αστεϊσμούς. Μια απρόσωπη συνάντηση αγνώστων στην πλατφόρμα αναμονής για το μετρό ή στην ουρά της τράπεζας, μπορεί να κεντρίσει σεισμικές δονήσεις.

zodia-taro-45

Προσθέστε σε αυτό το κλίμα τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους την Πέμπτη – τη μοναδική για το 2017 – για να καταλάβετε γιατί αυτά τα ταιριάσματα θα είναι κάτι παραπάνω από έκδηλα! Τα πνεύματα με συγγενικές απόψεις θα βγουν στο προσκήνιο, κοινωνικές γνωριμίες θα μπουν πλέον στη φάση της γνήσιας φιλίας.

zodia-astra-tarot

Οι Δίδυμοι είναι παράλληλα και κυβερνήτες της μετακίνησης. Αυτό σημαίνει ότι η περίοδος ευνοεί την αλλαγή ή πρώτη αγορά ενός πιο οικολογικά αποδεκτού μέσου μεταφοράς. Επίσης είναι η καλύτερη στιγμή να οργανώσετε μια απόδραση με όλους τους συναδέλφους, για να απεξαρτηθείτε λίγο από τη συνεχή έκθεσή σας στις οθόνες των υπολογιστών αλλά και να έρθετε πιο κοντά – κοινωνικά και ψυχαγωγικά! Τολμήστε τα παιχνίδια μυαλού στη διαδρομή.

Δεν αποκλείεται ωστόσο, η Πέμπτη να αναδείξει και κάποια πιθανά αγκάθια στις υπάρχουσες σχέσεις. Η εύθυμη Αφροδίτη βρίσκεται στον Κριό και την φλερτάρει ο κτητικός Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, καθώς οι δυο τους θα συνευρεθούν σε ένα τρίγωνο έντασης 90 μοιρών. Μπορεί ο ανοιξιάτικος πυρετός να είναι στην έξαρσή του ακόμη, όμως πρέπει να φροντίσετε να γνωρίζει το αντικείμενο του πόθους σας ότι είναι… το αντικείμενο του πόθου σας. Ένα άκακο αστειάκι μπορεί να ξεσηκώσει θύελλες ζήλιας ή μια πληθώρα αβάσιμων κατηγοριών.

zwdia

Αυτός ο άτιμος, υποχθόνιος Πλούτωνας, μπορεί να βγάλει πολλά από την αφάνεια. Αν όσα λέει κάποιος (ή όσα παραλείπει να πει) σηκώνουν μέσα σας σημαιάκια κινδύνου, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και κάντε ενδελεχή έρευνα πριν προχωρήσετε περαιτέρω. Το παντρεμένο άτομο που γνωρίσατε και «κοιμάται χώρια από το ταίρι του» ή «μένει στο σπίτι για τα παιδιά», μπορεί να καταλήξει να σας ραγίσει την καρδιά και να σας καταστρέψει το καλοκαίρι. Ο συνάδελφος που συνεχώς αναβάλει μια συνάντηση ανταλλαγής ιδεών ή καθυστερεί μια ανάθεση, το πιο πιθανό είναι να λειτουργεί ύπουλα.

Σκεφτείτε πόσα καλύτερα πράγματα έχετε να κάνετε, από το να επιτρέπετε στους άλλους να παίζουν με τα αισθήματα ή την εργασία σας. Γι’ αυτό γύρω στην Πέμπτη επιστρατεύστε όλοι την επιφυλακτικότητα και την προσοχή σας, για να μην μπείτε στη φωλιά του λύκου!

zwdia

Η Κυριακή είναι πιθανό να επαναφέρει τον έλεγχο και κάποιες ισορροπίες, καθώς ο καίριος Άρης από τους Διδύμους θα γυρίσει την πλάτη στον προσεκτικό και συντηρητικό Κρόνο. Δεν υπάρχει η έννοια του «απολαμβάνω το τώρα», αν η αίσθηση ασφάλειας για το μέλλον βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί. Ξεκαθαρίστε πλήρως τις συμφωνίες σας και φροντίστε να υπάρχει δίκτυ ασφαλείας, πριν ενδώσετε στις τολμηρές παρορμήσεις που θα ξεσηκώσει ο Άρης!

Είναι απολαυστικό να είστε ριψοκίνδυνοι και ορμητικοί, αρκεί αυτό να μην ενέχει κανέναν κίνδυνο για τη φήμη σας. Μην ρισκάρετε τη σχέση σας με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, που είναι αξιόπιστοι ακόμη κι αν είναι λιγότερο «ψυχαγωγικοί».

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις