Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – Ιούνιος

ζωδια-αστρολογος-α

Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – Ιούνιος

Το Καλοκαίρι, αυτό, ανοίγει τις πύλες του με σειρά από καταπληκτικές αστρολογικές όψεις, στα περισσότερα ζώδια, που με την σειρά τους θα ολοκληρώσουν μα ψυχρή περίοδο και με την ανάγκη πια για αλλαγές σε κάθε επίπεδο.

Όλες οι Συναστρίες:

 

 

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια της Φωτιάς
Έχετε πια μετατρέψει τον θυμό σας σε παραγωγική δράση, και αυτό θα τα δείτε να ενδυναμώνει τα αισθήματα μέσα στην σχέση σας, αλλά θα αντιληφθείτε και την ανάγκη του συντρόφου σας, ίσως για κάτι περισσότερο μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες. Μετά την νέα σελήνη του Ιουνίου, όλα θα αλλάξουν πορεία προς το καλύτερο.
Sex Life: ***/**

zodia-taro-45

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια της Γης
Υπερασπίζεστε με πείσμα τις θέσεις και τα δίκια σας. Σίγουρα ένας ιδιαίτερα
δύσκολος ζωδιακός συνδυασμός, που θα χρειαστεί να προστατεύσει τα όποια συναισθήματα έχουν παραχθεί μέχρι τώρα. Επίσης και οι δύο θα έχουν Καλοκαιρινούς πειρασμούς, που απλά θα πρέπει να προσπεράσουν και να τους αφήσουν για τους ελεύθερους.
Sex Life: ***/**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Αέρα
Οι περιστάσεις που ζείτε με τον άνθρωπο σας, είναι σίγουρα αντίξοες, αλλά το σύμπαν για τον νέο μήνα, θα σας δώσει ευκολίες, έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά. Επίσης, πολλοί είναι και αυτοί, που θα θελήσουν να κάνουν το μεγάλο βήμα προς την δέσμευση, πριν λήξει αυτό το Καλοκαίρι. Σιγουρευτείτε πρώτα, όμως και για τις οικονομικές παραμέτρους.
Sex Life:****/*

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια τους Νερού
Μπορεί ήδη να αισθάνεστε την συναισθηματική ψυχρότητα μέσα στην σχέση σας, αλλά αυτό είναι κάτι που μετά την νέα σελήνη, στην εποχή των Διδύμων, θα υποχωρήσει και μέσα βέβαια από κοινές επιδιώξεις. Οι όσοι έχουν σχέση με το εξωτερικό, θα χρειαστεί να ταξιδέψουν, για να λύσουν τετ- α- τετ, τις παρεξηγήσεις.
Sex Life:**/***

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια της Γης
Πιθανώς να ανακαλύψετε μέσα από άτυχες συγκυρίες, πράματα και κρυμμένα μυστικά, που δεν θα σας χαροποιήσουν για τον άνθρωπο – σύντροφο σας. Ότι και αν έχει συμβεί στο παρελθόν, αφήστε το εκεί. Πολλά επίσης και τα ταξίδια και οι μετακινήσεις, που θα έχετε από τις 10-06, που θα σας δέσουν πιο πολύ σαν ζευγάρι.
Sex Life:****/*

Ζώδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Αέρα
Υπάρχουν θαυμάσια αστρολογικά τρίγωνα πάνω στον ζωδιακό σας συνδυασμό, που θα σας φέρουν κοντά σε αποφάσεις ζωής. Μπορεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, να ταλαιπωρηθήκατε αλλά στο τώρα, η τύχη σας χαμογελά και σας λύνει τα χέρια. Σε αυτό προσθέστε και πολλές επιτυχίες, στα οικονομικά – επαγγελματικά.
Sex Life: **/***

Ζώδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Νερού
Η λογική που υπάρχει μεταξύ σας, είναι και το μόνο που μπορεί αυτήν την εποχή και να σας χωρίσει. Όλα τα αστρολογικά, σας κάνουν να δείτε καθαρά αν τελικά ταιριάζετε και σε τι. Ο πρώτος ενθουσιασμός, έχει ήδη αρχίσει και εξατμίζεται, και μένει μόνο η ωμή αλήθεια. Διαπραγματευτείτε τι επιθυμεί η κάθε πλευρά και πράξτε αναλόγως.
Sex Life: */****

Ζώδια του Αέρα σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Αέρα
Δύσκολη η δική σας περίπτωση. Η ασυνεννοησία είναι κάτι που πάντα υπάρχει μεταξύ αέρηδων. Σαφώς και δεν τίθεται θέμα οπισθοχώρησης. Από τις 10/06, και ύστερα πολλά αυτά που θα αλλάξουν και το πιο πιθανόν είναι τα αληθινά συναισθήματα, να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Οι Καλοκαιρινές διακοπές είναι θέμα που μπορεί να σας απασχολήσει ευχάριστα.
Sex Life: ***/**

taro-oroskopio-54

Ζώδια του Αέρα σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Νερού
Μελετάτε όλες τις παραμέτρους αυτής της δύσκολης σχέσεις. Δεν χρειάζεται όμως να πιέσετε, για χρόνους και πράξεις του εδώ και τώρα. Οι πρώτες ημέρες του Ιουνίου, θα σας δώσουν τις ευκαιρίες για γόνιμο διάλογο. Ακόμη και τα ζευγάρια του συνδυασμού, που είναι απομακρυσμένα ένεκα παρεξηγήσεων – συγκρούσεων, θα λύσουν την σιωπή τους και θα ξανά είναι μαζί.
Sex Life: **/***

Ζώδια του Νερού σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Νερού
Ίσως και ο πιο ευτυχισμένος συνδυασμός της εποχής. Είσαστε απόλυτα συμβατοί και τα αστρολογικά δρώμενα, σας υποστηρίζουν σε όλα σας τα όνειρα και τις σοβαρές επιδιώξεις. Κρατάτε τα σκήπτρα σε γάμους, για αυτό το Καλοκαίρι, αλλά σίγουρα και σε επανασυνδέσεις, που θα είναι πολύ πιο ισχυρές, από την αρχική σχέση.
Sex Life: **/***