Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – Μάιος

synastries

Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – Μάιος

Ένας δυνατός μήνας από κάθε πλευρά, που θα αναγκάσει τους πάντες να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις. Τρεις ανάδρομοι πλανήτες δεν αφήνουν περιθώρια για υπερβολές και λάθη.

 

 

Αναλυτικά

ζωδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζωδια της Φωτιάς:
Ο Άρης σε ανάδρομη πορεία έχει βαλθεί να φανερώσει τα μυστικά μέσα σε σχέσεις, που πια δεν ικανοποιούν τους συντρόφους. Πριν την νέα σελήνη του μήνα, θα υπάρξουν συναντήσεις με άτομα που ανήκουν στο παρελθόν σας, και που πιθανόν να ζητήσουν μια ευκαιρία αγάπης ακόμη.
Ερωτική Τύχη: 95%
Δύσκολες ημερομηνίες: 10 και 14 Μαίου

zodia-taro-45

ζωδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζωδια της Γης:
Ο ανταγωνισμός που υπάρχει στα ζευγάρια αυτήν την εποχή, δεν μπορεί να δέσει τα συναισθήματα. Οι ανάδρομη κίνηση επίσης ταρακουνάει τα θεμέλια των δεσμών, που δεν έχουν κάτι περισσότερο να αποδώσουν. Νέες ευκαιρίες για αυτούς, που θα κάνουν ξεκαθαρίσματα και θα προτείνουν λύσεις.
Ερωτική Τύχη: 90%
Δύσκολες ημερομηνίες: 11 και 20 Μαίου

ζωδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζωδια του Αέρα:
Ίσως από τις πιο δύσκολες συνδυαστικά σχέσης των ημερών. Προσοχή σε μικρές παρεξηγήσεις, που μπορεί να εξελιχθούν σε καυγάδες. Καλύτερα αφήστε τις συζητήσεις και τις αποφάσεις για την εποχή των Διδύμων. Επίσης χαρές θα εισπράξετε και οι δύο από οικονομικές σας υποθέσεις, που είχαν μείνει στατικές.
Ερωτική Τύχη: 85%
Δύσκολες ημερομηνίες: 15 και 20 Μαίου

ζωδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζωδια του Νερού:
Οι ρυθμοί σας είναι εκνευριστικά αργοί. Τίποτα δεν γίνεται και από καμία από τις δύο πλευρές, προκειμένου να γεφυρωθούν οι συναισθηματικές αποστάσεις. Αν ο δεσμός είναι καινούργιος – κάποιων μηνών, προσοχή καθώς έκτατοι πειρασμοί στα μέσα του μήνα θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα σκανδαλίσουν αρκετά.
Ερωτική Τύχη: 75%
Δύσκολες ημερομηνίες: 05 και 12 Μαίου

prodosia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με ζωδια της Γης:
Αν το συναίσθημα σας δεν σας αφήνει να δείτε αντικειμενικά, τότε εμπιστευτείτε την γνώμη κάποιου που ξέρετε ότι μπορεί να σας βοηθήσει. Σίγουρα είστε ο πιο ευνοημένος συνδυασμός του μήνα, με τον Ήλιο να φωτίσει όλα τα γήινα ζώδια. Αυτό εκμεταλλευτείτε το και στον εργασιακό σας τομέα, που θα δείτε να σας ενθαρρύνει για πολλά περισσότερα.
Ερωτική Τύχη: 94%
Δύσκολες ημερομηνίες: 21 και 28 Μαίου

ζωδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με ζωδια του Αέρα:
Έχετε υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις σας, και αυτό σίγουρα δεν σας κάνει γοητευτικούς στον σύντροφο σας. Οι μέρες μέχρι και τις 11/05, σας βάζουν σε έναν αγώνα δρόμου για να δείτε τι πραγματικά σας ταιριάζει και τι πρέπει να διορθωθεί. Προβληματικοί γάμοι – δεσμοί, εκκρεμή διαζύγια, έχει έρθει η ώρα να επιλυθούν και αυτό να έχει οριστικό χαρακτήρα.
Ερωτική Τύχη: 85%
Δύσκολες ημερομηνίες: 06 και 14 Μαίουtaro-oroskopio-54

ζωδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με ζωδια του Νερού:
Έχετε πολύτιμους συμμάχους, και θα πρέπει να τους συστρατεύσετε προς το δικός σας όφελος. Οι περισσότεροι του ζωδιακού σας συνδυασμού, έχετε χαθεί μέσα στην ερωτική σας σχέση, και κάπου έχετε ξεχάσει τα κοινωνικά- φιλικά σας περιβάλλοντα. Όλος ο μήνας σας βοηθά στον να φέρτε και τις καλές σας παρέες και πάλι κοντά.
Ερωτική Τύχη: 89%
Δύσκολες ημερομηνίες: 02 και 24 Μαίου

ζωδια του Αέρα σε Ερωτική Συναστρία με ζωδια του Αέρα:
Το μόνο που ζητείτε από τον δύσκολο συνδυασμό σας, είναι να υπάρχει μια αμοιβαία υποχώρησης. Σαφώς και δεν είναι εύκολη η συνύπαρξη, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσετε με τον ειλικρινή διάλογο για να διορθώσετε ότι χρειάζεται. Η αυτοπεποίθηση που υπάρχει στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά, θα ισχυροποιηθεί από την ώρα που θα μπει ο Ήλιος στους Διδύμους.
Ερωτική Τύχη: 91%
Δύσκολες ημερομηνίες: 04 και 19 Μαίου

ζωδια του Αέρα σε Ερωτική Συναστρία με ζωδια του Νερού:
Είσαστε ο ένας κίνητρο εξέλιξης για τον άλλο. Όλα τα αστρολογικά και μέχρι τα μέσα του Μαίου σας δίνουν την εύνοια τους, για να μιλήσετε για δέσμευση – επισημοποίηση. Αυτοί που είναι σε διάθεση να επιστρέψουν σε παλιές αγάπες, ίσως και να απογοητευτούν, όταν θα μάθουν ότι αυτή δεν τους περίμενε. Ασχοληθείτε με το σίγουρο παρόν σας.
Ερωτική Τύχη: 92%
Δύσκολες ημερομηνίες: 08 και 17 Μαίου

ζωδια του Νερού σε Ερωτική Συναστρία με ζωδια του Νερού:
Μια ευχάριστη περίοδος που θα δείτε τον άνθρωπο σας, να έρχεται πιο κοντά σας και να σας δηλώνει το βάθος των πραγματικών αισθημάτων αλλά και τις ευθείς προτάσεις του για το μέλλον σας. Η Σελήνη θα κάνει πολύ θετικές όψεις με την Αφροδίτη στον Ταύρο πια, και θα παρουσιάσει και ευνοϊκά οικονομικά προκειμένου, όλα να υποστηριχτούν και να εξελιχτούν άμεσα.
Ερωτική Τύχη: 95%
Δύσκολες ημερομηνίες: 06 και 11 Μαίου