Ερωτικές εκκρεμότητες και ξαφνικές συναντήσεις

Ερωτικές εκκρεμότητες και ξαφνικές συναντήσεις

Οι μέρες μέχρι και τα τέλη του Σεπτεμβρίου … έχουν πολλές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, και το πιο πιθανόν είναι να ταρακουνήσουν και τον κόσμο των ζωδίων σε κάθε τομέα. Το τέλος του ανάδρομου Ερμή, η νέα σελήνη στις 19/09 … αλλά και η αλλαγή του ζωδίου, στον αέρινο Ζυγό, σίγουρα θα βγάλουν στην επιφάνεια ερωτικές ανάγκες … αλλά και διάθεση για επικοινωνία και συνάντηση.

Για όλους … και όλα:

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ : ΚΡΙΟΣ – ΛΕΩΝ – ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι σκιές που υπάρχουν στην καρδιά σας … λόγω λαθών και παραλήψεων, δεν θα φύγουν, αν εσείς δεν κάνετε κάτι πιο πρακτικό. Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, μπροστά στα πόδια σας… θα πέσουν ξαφνικές ευκαιρίες, που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα ανακτήσετε και πάλι την δυναμική σας. Ίσως και να βρεθείτε σε μια αναζωπύρωση του πάθους. Τα οικονομικά σας θα έχουν ανοδική πορεία.

zodia-taro-45

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ : ΤΑΥΡΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σίγουρα τα άστρα είναι υπέρ των γήινων ζωδίων, αλλά δεν είναι αυτά που θα σας δώσουν τις λύσεις στα αισθηματικά θέματα. Μόνο την πόρτα θα σας ανοίξουν… και μετά είστε ελεύθεροι, να κάνετε αυτά που ξέρετε για να αναθερμάνετε καρδίες και να προκαλέσετε μυαλά. Με την γνώση και την σοφία που έχετε, το πιο πιθανόν είναι να τα καταφέρετε … και τα πάρετε το αποτέλεσμα που ζητάτε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ : ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΥΓΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενθουσιασμένοι είσαστε με μια σειρά από νέες γνωριμίες, που έχετε κάνει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και ταυτόχρονα και καχύποπτοι, μιας και στο παρελθόν … την έχετε ‘πατήσει’! Επωφεληθείτε των καλών ημερών, και δώσετε μια προτεραιότητα και στα εργασιακά σας, που θα σας αποφέρουν αυτά που θέλετε, με σχετικό εύκολο και γρήγορο τρόπο.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ : ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΙΧΘΕΙΣ
Όλα μπορούν να ανατραπούν … ανά πάσα στιγμή! Αισθάνεστε ή μάλλον διαισθάνεστε … ότι υπάρχει μια ενεργή κατάσταση ακόμη, με έναν πρώην σύντροφο σας, που δεν έχει κλείσει τον κύκλο της. Μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, θα σας έρθουν επικοινωνίες – επαφές – προτάσεις για συνάντηση, υπό νέους όρους – συνθήκες. Είστε τα ζώδια που κρατάτε τα ηνία, σε επανασυνδέσεις και γάμου… αυτό το διάστημα.

zwdia-zvdia-taro-00